İtopya'da ürün kargoya verilmeden iptal etme

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Merhabalar tuf h3 kulaklığı aldım ancak razer blackshark V2 x daha hoşuma gitti ama siparişi iptal etmem gerekiyor itopyaya baktığımda 2 gün içinde koşula uygunsa iade olur diyor ya olmazsa almak zorunda mı kalıcam? Razer kulaklık indirimi bayramın sonunda mı biticek ona göre karar vermem gerekiyor. Sizce iptal edip direkt razer mı alayım yoksa bekliyim para yatınca mı alayım ikiside riskli.

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Razer'ı beğendiysen al gitsin. Tuf kulaklığın kutusunu açmadığın sürece 2 hafta içinde iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp iade numarası alıyorsun. UPS'e internet sitesi üzerinden başvurarak kapına kadar geliyor. İade numarası ve mail adresine gelen faturanın çıktısı ile birlikte birlikte ile depoya geri götürüyor. 1 hafta içinde paran iade oluyor. Kutuyu açmamış olman önemli. Ben kargo kutusunu bile açmadan Acıbadem mağazasına götürmüştüm, süreç öyle işlemediği halde sağolsun yardımcı olmuşlardı ama UPS yöntemi daha doğru olur.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Razer'ı beğendiysen al gitsin. Tuf kulaklığın kutusunu açmadığın sürece 2 hafta içinde iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp iade numarası alıyorsun. UPS'i internet başvurarak kapına kadar geliyor ve iade numarası ve mail adresine gelen faturanın çıktısı ile birlikte birlikte ile depoya geri götürüyor. 1 hafta içinde paran iade oluyor. Kutuyu açmamış olman önemli. Ben kargo kutusunu bile açmadan Acıbadem mağazasına götürmüştüm, süreç öyle işlemediği halde sağolsun yardımcı olmuşlardı ama UPS yöntemi daha doğru olur.
Şuan siparişiniz hazırlanıyor kısmında hatta iade talebi gönderdim direkt alıyım mi sizce razerı

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Öyleyse kapına gelmez bile hatta. Yanlış ürünler almıştım, İtopya ile çok iade talebim oldu. Bir sorun yaşamadım. Alabilirsin.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Öyleyse kapına gelmez bile hatta. Yanlış ürünler almıştım, İtopya ile çok iade talebim oldu. Bir sorun yaşamadım. Alabilirsin.
Ben farklı ürün alacağım diye işaretledim iptal olur mu?

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Olur tabi ki. Bir neden bile söylemene gerek yok, vazgeçtim bile diyebilirsin. Hukiki bir süreç sonuçta. Bilgi olsun diye soruyorlar.

aerowing

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
29
Bence olmaz :) Ama içinin rahat etmesi için istersen Müşteri hizmetlerine telefon edip konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsin.

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Bence olmaz :) Ama içinin rahat etmesi için istersen Müşteri hizmetlerine telefon edip konu ile ilgili daha detaylı bilgi alabilirsin.
Bayram olduğundan kapalı yoksa sormama bile gerek kalmazdı

KS

Arax

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Yarına kadar bekliyim sonra müşteri hizmetlerini arıyım ve öyle alayım planım öyle inşallah kulaklık bitmez

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri