Çağın Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 19 Haz 2022 Mesajlar 7 Tepki 2 4 Ağu 2022 #1 Selam Arkadaşlar, Dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır? Moderatörün son düzenlenenleri: 4 Ağu 2022
Selam Arkadaşlar, Dün hazır sistem sipariş ettim. Şu anda sipariş hazırlanıyor aşamasında. Antalya'da yaşıyorum, kargo kaç gün sonra elime ulaşır?
Hz.ETQ Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 13 May 2022 Mesajlar 2,362 Tepki 683 Konum Afyonkarahisar 4 Ağu 2022 #2 Ortalama 1 hafta sürüyor
H hematoksilen Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 28 Mar 2022 Mesajlar 57 Tepki 11 Konum 35 | İzmir 4 Ağu 2022 #3 Ben eylülde almıştım 4 günde geldi.Ayrıca UPS kullanmaları çok iyi araçlarında raf sistemi var. Kasa kolay kolay zedelenmiyor
Ben eylülde almıştım 4 günde geldi.Ayrıca UPS kullanmaları çok iyi araçlarında raf sistemi var. Kasa kolay kolay zedelenmiyor
APRİLİKUKA Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 12 Haz 2022 Mesajlar 3,492 Tepki 889 4 Ağu 2022 #4 Hz.ETQ' Alıntı: Ortalama 1 hafta sürüyor Genişletmek için tıkla ... Evet ortalama bir hafta ama Ankara itopyadan gönderilerde belki daha kısa sürede gelebilir.
Hz.ETQ' Alıntı: Ortalama 1 hafta sürüyor Genişletmek için tıkla ... Evet ortalama bir hafta ama Ankara itopyadan gönderilerde belki daha kısa sürede gelebilir.