Soru İtopya'ya Güvenmeli Miyim?

İbrahimDgc22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Guvenebilirsin hatta magazalarina yakın lokasyondaysan firmadan almanı öneririm internet siparişlerinde gecikme yaşayabilirsin yoğunluktan dolayı ama tabiki bu da almamana sebep değil

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
2. El nerede bulabilirim güvenilir

Hayır 2750 tl demek istemedim 2750 tl daha uygun yazdım ben oraya
Sahibinden fakat elden al imkan varsa. Ayrıca sana tavsiyem en azından bütçeni bi 4500 tl seviyelerine getirip 2. El 1050ti li bir sistem alsan daha iyi olur. Aldığına değer en azından oyun falanda oynarsın.

KS

İbrahimDgc22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sahibinden fakat elden al imkan varsa. Ayrıca sana tavsiyem en azından bütçeni bi 4500 tl seviyelerine getirip 2. El 1050ti li bir sistem alsan daha iyi olur. Aldığına değer en azından oyun falanda oynarsın.
Sen dediğimi anlamamışsın
Ben 2750 tl uygun dedim. Bütçem 2750 tl değil normalde ben topladığımda 11 bin çıkıyor ama pc 8300 e koyulmuş

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
internette birçok kişi bu firmadan şikayetçi. alışverişlerinde iyi deneyim yaşayanda oluyordur kötü deneyim yaşanda tabi ama bunları dikkate alarak alışveriş yap. ben de bilgisayar topluyorum ve hiçbir parçasını itopyadan almadım henüz. bana öyle bir güven vermiyorlar çünkü bir ara araştırma yaparken çok fazla şikayetle karşılaştım. hatta youtube da itopyadan kasa alan bir arkadaşın videosu vardı, ledleri falan yanlış takmışlar asdasdsadsa iyi düşün

KS

İbrahimDgc22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
internette birçok kişi bu firmadan şikayetçi. alışverişlerinde iyi deneyim yaşayanda oluyordur kötü deneyim yaşanda tabi ama bunları dikkate alarak alışveriş yap. ben de bilgisayar topluyorum ve hiçbir parçasını itopyadan almadım henüz. bana öyle bir güven vermiyorlar çünkü bir ara araştırma yaparken çok fazla şikayetle karşılaştım. hatta youtube da itopyadan kasa alan bir arkadaşın videosu vardı, ledleri falan yanlış takmışlar asdasdsadsa iyi düşün
Sence sahibinden den sistem alınırmi

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
İtopyada 8899 tl lik sistem

2. El nerede bulabilirim bütçen en fazla 13 k civarım ama en fazla
Sahibinden veya letgodan bulursun ama kargo işine falan girme gidip test et garantili olmasına dikkat et yeter mahalle bilgisayarcilarindan da uzak dur sahibinden evinde test ettireni tercih etmeni öneririm.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri