- Tepki
- 2
İtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
güvenilirdir hocamİtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
tabıkıde guvenılırİtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
Daha uygun olması iyi anlamına gelmez ama büyük ihtimalle parça kalitesi kötüdürİtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
O bütçede 2. El al benceİtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
2750'tye 2. el bile biraz zorİtopya ya güvenilirmi pc alacağından fiyatı 2750 tl civarı daha uygun f/P sistemlerden birisi GÜVENMELİMİYİM
2. El nerede bulabilirim güvenilirO bütçede 2. El al bence
Hayır 2750 tl demek istemedim 2750 tl daha uygun yazdım ben oraya2750'tye 2. el bile biraz zor
Sahibinden fakat elden al imkan varsa. Ayrıca sana tavsiyem en azından bütçeni bi 4500 tl seviyelerine getirip 2. El 1050ti li bir sistem alsan daha iyi olur. Aldığına değer en azından oyun falanda oynarsın.2. El nerede bulabilirim güvenilir
Hayır 2750 tl demek istemedim 2750 tl daha uygun yazdım ben oraya
Sen dediğimi anlamamışsınSahibinden fakat elden al imkan varsa. Ayrıca sana tavsiyem en azından bütçeni bi 4500 tl seviyelerine getirip 2. El 1050ti li bir sistem alsan daha iyi olur. Aldığına değer en azından oyun falanda oynarsın.
Ben 2750 tl uygun dedim. Bütçem 2750 tl değil normalde ben topladığımda 11 bin çıkıyor ama pc 8300 e koyulmuşSahibinden fakat elden al imkan varsa. Ayrıca sana tavsiyem en azından bütçeni bi 4500 tl seviyelerine getirip 2. El 1050ti li bir sistem alsan daha iyi olur. Aldığına değer en azından oyun falanda oynarsın.
2750 tl dememis 2750 tl daha uygun demısO bütçede 2. El al bence
freakans ise almayın amcama aldım parca kalıtesı ıyı ama sorun cıktı bayaSen dediğimi anlamamışsın
Ben 2750 tl uygun dedim. Bütçem 2750 tl değil normalde ben topladığımda 11 bin çıkıyor ama pc 8300 e koyulmuş
Sence sahibinden den sistem alınırmiinternette birçok kişi bu firmadan şikayetçi. alışverişlerinde iyi deneyim yaşayanda oluyordur kötü deneyim yaşanda tabi ama bunları dikkate alarak alışveriş yap. ben de bilgisayar topluyorum ve hiçbir parçasını itopyadan almadım henüz. bana öyle bir güven vermiyorlar çünkü bir ara araştırma yaparken çok fazla şikayetle karşılaştım. hatta youtube da itopyadan kasa alan bir arkadaşın videosu vardı, ledleri falan yanlış takmışlar asdasdsadsa iyi düşün
İtopyada 8899 tl lik sistem2750 tl dememis 2750 tl daha uygun demıs
freakans ise almayın amcama aldım parca kalıtesı ıyı ama sorun cıktı baya
2. El nerede bulabilirim bütçen en fazla 13 k civarım ama en fazlaalınmaz
Sahibinden veya letgodan bulursun ama kargo işine falan girme gidip test et garantili olmasına dikkat et yeter mahalle bilgisayarcilarindan da uzak dur sahibinden evinde test ettireni tercih etmeni öneririm.İtopyada 8899 tl lik sistem
2. El nerede bulabilirim bütçen en fazla 13 k civarım ama en fazla