İyi bir laptop arıyorum

Botrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese iyi forumlar,
7 8 bin tl bütçeyle ekran kartından ziyade işlemci ve raminin daha ön planda olduğu bir laptop arıyorum önerileriniz için şimdiden teşekkürler
(Not: Şayet performans bakımından aşırı fark yaratacak bir ürün varsa  bütçe 10bin tl ye kadar çıkabilir)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
8-10K arasında bütçelere çıkarsanız performans farkı ve donanım farkı yaşarsınız yani evet 10K bütçeye 7-8K bütçeye aldığınız makineden daha iyi performansta bir ürün alabilirsiniz. Enes 'in sorduğu soruyu yanıtladığınızda ürün tavsiyesi alacaksınız.

KS

Botrk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
İş için kullanım mı düşünüyorsunuz ?

[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Evet,[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] oyun oynamayı düşünmüyorum bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim proje hazırlama ve kodlama gibi işlerle uğraşmak için bu bilgisayarı alacağım size zahmet olmaz ise eğer hem 7 8 bin liralık hem de 10bin liralık bişiler önerebilir misiniz?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Piyasaya biraz bakıp size öneri yapacağım.

HP Pavilion - 15-DK1015NT 1U5T5EA - i7-10750H 6 Çekirdek 12 izlek işlemci + 16GB RAM + 1TB HDD + 256GB SSD + 6GB GeForce GTX 1660 Ti Ekran Kartı + 15.6" Full HD IPS Ekran - 9.913,88 TL - Bu makine şuanda size önerebileceğin en donanımlı makine. 10750h işlemcisi iş ve oyun için zaten çok iyi. 1660 Ti ekran kartı bu fiyata alabileceğiniz en iyi ekran kartı ve diğer donanımlarda her işe yeter. Aslında AMD 4800H işlemcisi olan bir makine önerecektim ama termal açıdan kaliteli bir kasa yapısı sunan ve donımları maktıklı olan bir makine bulamadım 10000 TL bütçeye. Bu önerdiğim HP ürünü sizi fazla fazla görür. Maskimum 8K için başka öneri yapacağız size 2. öneri olarak.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-2-1/
Aradığınız fiyat aralığında en mantıklı ve göze çarpan olarak bunu önerebilirim.Uğur Bey'in önerdiği PC daha iyi tabiki ama bende size 8K çevresinde önermeye çalıştım eğer aşamaz iseniz bürtçenizi bu PC düşünülebilir.Genel olarak MONSTER çok sattığından şuan stok sorunu yaşanıyor.Uğur Bey'in önerdiğini almazsanız bunu düşünün.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri