İyi bir ups lazım . Minimum 1000w

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
https://www.amazon.com.tr/product-r...r&reviewerType=all_reviews#reviews-filter-bar Bunu buldum .Bunda akım düzenleyici var mı? Ya da elektrik gittiğinde sistem yanar mı?
Yüksek Gerilim trafo merkezinde ofis bilgisayarlarımızda yıllardır bundan kullanıyoruz. Detaylarına bakmadım ama enerji kesintilerine karşı sizi çok iyi idare edecektir. 👍🏻

Merhaba, bizzat iş yerinde kesintiler ile gelen çok güçlü akımların neredeyse priz dahil her şeyi bozması sebebiyle aynısından aldık bu upsun ve fazlasıyla görevini yaptı kameralar bir daha zarar görmedi ve elektrik kesintilerinde kamerayı idare ediyordu. ihtiyacınız olan 1000w ise bu fazlasıyla yeterli olacaktır markası da iyi cihazı da, ancak bazen kesintilerde bip bip ediyordu sebebini hatırlayamıyorum ama çok kafa ağrıtacak bir şey değildi
Besleme devresi (enerji kesildiği vakit) Enerjisiz kaldığı zaman, kullanılan enerji ups nin kendi Akü kısmından sağlandığı için bu sürekli olarak öter hocam

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Besleme devresi (enerji kesildiği vakit) Enerjisiz kaldığı zaman, kullanılan enerji ups nin kendi Akü kısmından sağlandığı için bu sürekli olarak öter hocam
Benim gibi içerisini açıp o öten kısmını bozabilirsiniz. Çok sinir bozucu bir sesi var. Hatta işten anlıyorsanız veya anlayan birine yaptırırsanız ses yerine led lamba ekleyip elektrik kesilince lambanın yanıp sönmesini sağlayabilirsiniz. Biiiippppp sesinden iyidir.

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Benim gibi içerisini açıp o öten kısmını bozabilirsiniz. Çok sinir bozucu bir sesi var. Hatta işten anlıyorsanız veya anlayan birine yaptırırsanız ses yerine led lamba ekleyip elektrik kesilince lambanın yanıp sönmesini sağlayabilirsiniz. Biiiippppp sesinden iyidir.
Kurum demirbaş ı hocam imkanı yok, 😃👍🏻

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Yüksek Gerilim trafo merkezinde ofis bilgisayarlarımızda yıllardır bundan kullanıyoruz. Detaylarına bakmadım ama enerji kesintilerine karşı sizi çok iyi idare edecektir. 👍🏻

sistemim içinde alayım bir tane diyorum ama gereksiz masrafmış gibi geliyor. evet elektrik kesintilerimiz oluyor ama gelen giden akım öyle bir şeyi yakacak seviyede güçlü bir akım değil. sanırım bir akım korumalı priz işimi görür

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Sistemin elektrik kesintisinden kaynaklı zararın önüne geçmek için bence çok ideal hocam. Eğer ki sık sık kesintilerde maruz kalan bi bölgede iseniz kesinlikle gereksiz diyerek düşünmeyin derim

TatarOğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
214
Hocam dağıtım şirketleri en az 1 hafta öncesinde planlanan kesintiyi tüketiciye bildirmek zorunda. Tarih ve Saat verir kesinti için bilgilendirme yapar. Bunların dışında, şebeke arızası dolayısıyla enerji kesintileri yaşanıyor ise; bu durumu sık sık yaşadığınızı belirterek 186 elektrik arıza ya bilgi verip çözüm aramalarını isteyebilirsiniz. Aksi halde korumasız olan ( eski iş ev tesisatlarında kaçak akım koruma, halk arasında hayat koruma sigortası olmadığı için) ev iş yeri tesisatları pc ve Techizatlarınıza illaki zarar verir. Bu gibi arızaları da minimuma indirgemek için 5 kwh bi Ev için 40A/ 300mA Tesisatı yangın VS aşırı akıma karşı, 40A/30mA ise sizi elektrik çarpılmalarına karşı korumak için hazırlanmış sigortaları kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Eğer ki evinizde iş yerinizde bunlardan var ise tüm alıcıları kapatıp ayda veya iki ayda bir test butonuna basarak sigortayı da test etmenizi öneririm saygılar

Redfire146

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Hocam dağıtım şirketleri en az 1 hafta öncesinde planlanan kesintiyi tüketiciye bildirmek zorunda. Tarih ve Saat verir kesinti için bilgilendirme yapar. Bunların dışında, şebeke arızası dolayısıyla enerji kesintileri yaşanıyor ise; bu durumu sık sık yaşadığınızı belirterek 186 elektrik arıza ya bilgi verip çözüm aramalarını isteyebilirsiniz. Aksi halde korumasız olan ( eski iş ev tesisatlarında kaçak akım koruma, halk arasında hayat koruma sigortası olmadığı için) ev iş yeri tesisatları pc ve Techizatlarınıza illaki zarar verir. Bu gibi arızaları da minimuma indirgemek için 5 kwh bi Ev için 40A/ 300mA Tesisatı yangın VS aşırı alıma karşı, 40A/30mA ise sizi elektrik çarpılmalarına karşı korumak için hazırlanmış sigortaları kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. Eğer ki evinizde iş yerinizde bunlardan var ise tüm alıcıları kapatıp ayda veya iki ayda bir test butonuna basarak sigortayı da test etmenizi öneririm saygılar
hocam çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için. küçük bir özet geçeceğim gereksiz bilgi olacak lakin, 10 15 yıllık eski masaüstüm bu duruma yıllar boyu dayanıp bozulmadıysa(akım koruma prizi olmadan) bu pcnin hayli hayli dayanacağı düşüncesiyle bi ups almıyorum. tabi yılların sonunda güç kaynağı bozuldu sanırım ahaha lakin dediğiniz gibi bilgilendirme dahilinde de kesintiler oluyor bilgilendirme dışında da kesintiler olabiliyor. tavsiyeleriniz ve bilgilendirmeniz için teşekkür ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri