Bir bütçe var mi? kafanız'da.750-850 w arası en az gold sertifikalı kaliteli bir psu lazım hangi marka olcak bilemedim en iyi marka hangisi araştırma yaptım ama her sitede başka bişey yazıyor fiyat pek önemli değil ama abartı da olmasın.
750-850 w arası en az gold sertifikalı kaliteli bir psu lazım hangi marka olcak bilemedim en iyi marka hangisi araştırma yaptım ama her sitede başka bişey yazıyor fiyat pek önemli değil ama abartı da olmasın.
Şuan için yok dediğim gibi çok abartı olmasın ortalama bişey işimi görürBir bütçe var mi? kafanız'da.
Bak bu güzel fiyatı da gayet iyi![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu marka iyimi dostum![]()
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.749,15 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com