İzlediniz En İyi Yabancı Dizi Nedir?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,265
Benim izlediğim, en iyi yabancı dizi The Walking Dead olmuştu benim için. Adamlar harbiden yapmıştı diziyi 11 Sezon olması biraz kötü ama olsun izleniyor. :)

Oonurr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
en iyisimi bilmem ama en çok zevk aldığım The Mandalorian

DasIsRavolt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Çok var aslında.. Punisher, Suits, Better Call Saul, Breaking Bad, Stranger Things, Dark, Rick and Morty, Ozark... Uzatır giderim böyle sabaha kadar :)

medium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Benim izlediğim, en iyi yabancı dizi The Walking Dead olmuştu benim için. Adamlar harbiden yapmıştı diziyi 11 Sezon olması biraz kötü ama olsun izleniyor. :)
THE MENTALİST
7 sezon
pp deki kişi Simon Baker. Dizideki adı Patrick Jane

Sherlock tarzı dizi film izlediğim dönemlerde nedense bu dizi hiç karşıma çıkmadı. Bir yerde denk gelip izledim ve baya sardı beni. Jenerik müziği de çok iyiydi arada sıra aklımda çalar. Dıt dırıt dırıt, dırı dıt dıt dııt :D.

Sherlock tarzı seviyorsanız uzun soluklu bir dizi

Diziyi ilk açtığım zamanı hatırlıyorum "kızınızı siz mi öldürdünüz" nedense bu söz aklıma gelir Mentalist deyince.

Dizinin teması da çok hoşuma gitmişti.

Türkçe dublaj izledim çünkü dublajı güzel geldi kulağıma ve Jane'nin seslendirmeni de çok iyi seslendirmişti. Yoksa genelde dublaj izlemem.

Dizi de vakalar çok standart vakalar olmuyor ve karakterin işi çözme şeklini izlemek çok keyif veriyor.

""
Patrick Jane isimli bir medyum, sirkte çalışan ve gözlem güçlerini kullanarak insanlar hakkında birtakım fikirler edinip bu fikirleri onlara medyum gibi satan biridir. Bir gün bu özelliği sebebiyle televizyona çıkar ve kendine Red John isimli bir düşman edinir. Red John Jane’in kızını ve eşini öldürünce ortada kalan ve bu ölümlerin sebebinin kendisi olduğunu düşünen Jane, en sonunda FBI’a başvurarak Red John’ın peşine düşmek ister. Her ne kadar ilk başlarda bu isteği geri çevrilse de FBI’ın çözemediği birtakım davaları çözen Jane, bu özel ekibe danışman olarak işe alınır.
Yapım Yılı : 2008
""

Lunis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Teen Wolf isimli bi gençlik dizisi vardı. Aklımda en çok yer edinen dizidir, hikayesi akıcı az birazda bazı sahneleri cringe olabiliyor, herkese önerebiliceğim bi yapımdır.

Onun aksine The Walking Dead, My Babysitter's a Vampire, Sex Education gibi dizilerde güzeldir.

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
258
BSG, X-Files, ALF, The Night Of, Californication, The Leftovers, Fargo, Daredevil, Çernobil, Silo, Ozark, Luther, The Boys, Mindhunter, Killing Eve, Normal People, Homeland, The Outsider, The Sinner, Firefly, True Detective, Black Mirror, Twin Peaks, 3 Body Problem vs vs.. biraz düşününce hatırladıklarım bunlar. Şu an ise bayıla bayıla Dark Matter izliyorum. Sonunu iyi getirirlerse arşivimde baş köşelerde yer alacak.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Outer Banks
Prison Break

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Çok film/dizi izlemeyen biri olmama rağmen Breaking Bad'i kısa bir sürede bitirmiştim.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
836
Sıklıkla dizi/film izlerim ama konuyu ilk gördüğümden belli aklıma ilk gelen içerik The 100 oluyor, o yüzden The 100 demek istiyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri