- Tepki
- 1,874
Sökülüyor tabi hocam.Bu kasalardaki dahili PSU sökülüyor mu? Yerine kaliteli PSU takmam için
Sökülüyor tabi hocam.Bu kasalardaki dahili PSU sökülüyor mu? Yerine kaliteli PSU takmam için
Hocam gigabyte monitörün web satışı kapatılmış. Ben de bu monitörü alacaktım sitesine girdim fakat sepete ekleyemiyordum. Tüm hayaller suya düştüMonitör Öneri;
![]()
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Dell G2722HS 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2722HS 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2722HS 27" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bazı yerlerde 3.800 ₺ satılıyor ama bunu o parayı vermek yerine G-SYNC'li Dell monitör alınır.Hocam gigabyte monitörün web satışı kapatılmış. Ben de bu monitörü alacaktım sitesine girdim fakat sepete ekleyemiyordum. Tüm hayaller suya düştü![]()
Sistem için sizin yorumunuz nedir? PSU sökülüyor ise söküp güzel bir PSU ile değişerek kullanılır mı? Değer miBazı yerlerde 3.800 ₺ satılıyor ama bunu o parayı vermek yerine G-SYNC'li Dell monitör alınır.
Güzel bir psu zaten çok pahalı hocam bence diğer kasa SEÇENEKLERİNDEN thermaltake 650w olan alınabilir.Sistem için sizin yorumunuz nedir? PSU sökülüyor ise söküp güzel bir PSU ile değişerek kullanılır mı? Değer mi
Stok bittiGüzel bir psu zaten çok pahalı hocam bence diğer kasa SEÇENEKLERİNDEN thermaltake 650w olan alınabilir.
Haaaaayyııııırrrr. Biter tabi hocam sadece ben 5-6 kişiye önerdim.Stok bitti![]()
Kasayı PSU beğenmedim diye geri durdum. Gigabyte ekran kartı da kötü yorumlara sahipHaaaaayyııııırrrr. Biter tabi hocam sadece ben 5-6 kişiye önerdim.
Nesi kötü hocam güzel marka diye biliyorum. Psu için o fiyata o sistem alınmamazlık saçma.Kasayı PSU beğenmedim diye geri durdum. Gigabyte ekran kartı da kötü yorumlara sahip
PSU değişicektim zaten de Gigabyte Ekran kartının fan sesi problemi varmış.Nesi kötü hocam güzel marka diye biliyorum. Psu için o fiyata o sistem alınmamazlık saçma.
Onu bilemem hiç kullanmadım. Ama problemli olacağını zannetmiyorum.PSU değişicektim zaten de Gigabyte Ekran kartının fan sesi problemi varmış.
Hocam her malı şikayet eden olur genelde çoğu ekran kartı üreten firmalar kaliteli üretiyorlar öyle bir sorun yapmazlar ki fan sesi ne kadar çıkabilir siz dikkate almayın böyle kişileriPSU değişicektim zaten de Gigabyte Ekran kartının fan sesi problemi varmış.
Hocam Gigabyte monitörün 3.800TL fiyatına satıldığı yerin linkini atabillir misiniz rica etsem ?Bazı yerlerde 3.800 ₺ satılıyor ama bunu o parayı vermek yerine G-SYNC'li Dell monitör alınır.
3.978 ₺ fiyatına ulaşmış bu fiyata alacağınıza Dell alın ama yine de aşağıya bırakıyorum 2 ürünüde.Hocam Gigabyte monitörün 3.800TL fiyatına satıldığı yerin linkini atabillir misiniz rica etsem ?