James Donkey 710 modelinde 'çıt','pıt' sesler geliyor nasıl engelleyebilirim?

*Kaptan*

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
James Donkey markasının 710 modelini sipariş ettim ilk başlarda çok iyiydi ama son 4 günde şarkı dinlerken,video izlerken,arkadaşlarımla konuşurken çıt pıt sesler geliyor ve bu çok rahatsız edici olmaya başladı sorun kulaklıkla mı alakalı bilmiyorum ilk kez usb kulaklık kullandım.Farklı forumlarda sorunu yaşayanların yazdıklarına baktım bazıları realtek hd auidio uygulamasını silince düzelmiş ben bu uygulamayı silsem bir sorun olur mu kulaklığın kendi driveri var ve kurdum.Tüm çözüm önerilerinizi bekliyorum daha 14 gün olmadı iade edebilirim ama kulaklığı çok beğendim ve doğrusu başka bir kulaklığa geçmek istemiyorum :D tüm çözüm önerilerinizi bekliyorum ancak eşek james alınır mı yaw gibi yorum yapmazsanız sevinirim.

KS

*Kaptan*

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tek öneri realteki silmek ben realteki silersem bir sorun olur mu bilmiyorum eğer bir sorun olmayacağını öğrenirsem realteki silip deneyecem.Realteki silmem sorun olur mu?

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam Realteki silmek ses driverını silmek anlamına gelir. Ancak sorunu yaşayanlar bu şekilde çözmüşse denemekten zarar gelmez. Ne de olsa yükleme şansınız var yeniden :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri