James Donkey 712 Problem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar kolay gelsin iyi forumlar. Black Friday kampanyasından aldığım james donkey 712 bugün elime ulaştı kulaklığı taktım herşey güzel. Fakat bir müzik açayım dedim ben 2.katta oturuyorum 5. katta ki komşum evime gelerek kullandığım hoparlörün markasını sordu. Şaka bi yana kulaklık mı hoparlörmü  aldım belli değil bunun sesi dışarı vermesini nasıl engelleyebilirim. Kulaklığı takmadan ses seviyesi bizim televizyonun sesinden daha yüksek taktığımda aşırı eğlenceli. Bu konu hakkında ne yapabilirim teşekkürler iyi forumlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Tam istediğim kulaklık ses o kadar yüksek ise aklımda olsun bu model. Şimdi soruna gelirsek yapısal bir durum olduğundan ses ayarı ile üstesinden gelebilirsin başka fiziksel yapısından dolayı mümkün değil. Ancak sürücülerin dışa bakan taraflarına kılıf vs. gibi bir şey yapmalısın ki uğraştırır seni.

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Mesela kulaklık masamın üzerinde bir film açıyorum geçiyorum yatağa çok rahat bir şekilde bütün sesleri alabiliyorum nefes alma arkada ki korna sesleri herşey dahil. Ses kalitesi , mikforon kalitesi olarakta problemim yok. Özellikle bass içeren müziklerde efsane ses veriyor kulaklık zıplıyor :D . Kulaklık sesini kıssam bile şarkıyı dışarı net bir şekilde veriyor ses veriyor. Bu yüzden sorun benim için gece yüksek volume de bir şarkı açtığımda direk komşuda ses o derece ve istediğim gibi ses açamayacağım. CS GO girdim 1 tur silah seslerini çok rahat duyabilir yan odadaki birisi .

Sitesinde dışarıda ki sesleri engelliyor yazıor mesela mikrofon için alakası yok ses kayıt programını açıp kayıt ettim. Klavye ve mouse kullanımı baya bi duyuluyor.

KS

warpeace66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Uğur testleri yaptım kulaklık ile ilgili. Eğer kulaklığı kulağına takmazsan çok rahat hoparlör olarak kullanabilirsin . Ama kulağına taktığında normal kulaklıklardan bir farkı yok takmadan önceki sesi %90 95 azaltıyor kulağına taktığında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri