James donkey 712

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mertknd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese merhabalar. Hayırlı Ramazanlar. 
Kulaklık modelim başlıkta yazıyor zaten. Sorunum şu PC kapanınca RGB ışıklandırması sönmüyor. Daha önce forumda aynı soruyu soran Arkadaş a BIOS tan ayar söylenmiş bende onu yaptım bios power sekmesinde enable yapın yazılan yer zaten bende o şekildeydi. Ancak hâlâ aynı şekilde kapanmamaya devam ediyor . Mouse ve klavye de sorun yok onlar kapanıyor ancak kulaklık bir türlü kapatamadım. Yardımcılarınızı bekliyorum. Anakart gigabyte b450m s2h

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
BIOS Power sekmesinde ErP ayarını Enable yapın bu ayar USB 'lere sistem kapalıyken 1W 'a kadar elektrik verimini devre dışı bırakır ve bu sayede takılı cihazların elektrik almasını kapatırsınız.

KS

Mertknd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
BIOS Power sekmesinde ErP ayarını Enable yapın bu ayar USB 'lere sistem kapalıyken 1W 'a kadar elektrik verimini devre dışı bırakır ve bu sayede takılı cihazların elektrik almasını kapatırsınız.
Şuan zaten dediğiniz şekilde hocam ancak yine de kulaklık ışıkları yanıyor

Mertknd' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Şuan zaten dediğiniz şekilde hocam ancak yine de kulaklık ışıkları yanıyor

Pardon hocam şimdi yaptım oldu hata yapmışım konuyu kapatabilirsin teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri