James Donkey RGB Işığı Sönmüyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mer33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
James Donkey 712 kulaklık aldım. Pc kapanınca resimde gördüğünüz kulaklığın ışıkları sönmüyor. Pc kapanınca ışıkları sönsün istiyorum. Bunu bir çaresi var mı? Sürekli usb yi çekmek zorunda kalıyorum. Klavyemin de ışıkları sönüyor ancak elektrik gidip geldiğinde pc açılmasa da klavye ışıkları açılıyor.
WXLYpq.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kulaklık gücünü USB üzerinden aldığı için sistem varsayılan olarak BIOS üzeriden sürekli USB soketlerine güç verir bu gücü BIOS üzerinden kesmeniz gerek sistem kapalıyken kesilecek şekilde ayarlarsanız sorununuz ortadan kalkar. Anakart modelinizi yazın bakayım size tam neredeki ayarlar olduğunu bulup söylerim.

KS

mer33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kulaklık gücünü USB üzerinden aldığı için sistem varsayılan olarak BIOS üzeriden sürekli USB soketlerine güç verir bu gücü BIOS üzerinden kesmeniz gerek sistem kapalıyken kesilecek şekilde ayarlarsanız sorununuz ortadan kalkar. Anakart modelinizi yazın bakayım size tam neredeki ayarlar olduğunu bulup söylerim.

gigabyte b450m s2h anakartım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ErP ayarı BIOS 'ta Power sekmesinde bu ayarı Enable yapın ve kaydet çık yapın. Artık sistem kapalıyken güç harcamayacak.

KS

mer33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
ErP ayarı BIOS 'ta Power sekmesinde bu ayarı Enable yapın ve kaydet çık yapın. Artık sistem kapalıyken güç harcamayacak.

İlginiz ve bilginiz için teşekkürler. Sorunum düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri