Teşekkür ederim hocam sanırım jbl go 3 alacağım hem küçük hem bassı daha iyi sanırımBu videoda 2 ürününde sesini test ediyor sonda hemde Anker ürününden bahsediyor
Bu videoda da sadece Go 3 test ediliyor incelemelerine bakıp alabilirsiniz
Kendi tecrübem olan Go 3 iyi gerçekten prof. okçuluk yaptığım zaman antreman yaparken kullanıyorduk sesi bası iyidi.
İncelemelerini izleyin ona göre karar verin hocam anker de iyi gibi geldi bana.Teşekkür ederim hocam sanırım jbl go 3 alacağım hem küçük hem bassı daha iyi sanırım
Merhaba,
Hangisini almak daha iyi olur arkadaşlar? JBL GO 3 mü yoksa Anker Soundcore Motion B mi? Bass ve yüksek ses önceliğim.
Evet haklısınız çok teşekkür ederim hocam.• Birincisi karşılaştırmada ses gücü bakımından Anker daha üstün. 12W çıkışı var. JBL'de 4.2W
• İkincisi Anker 12 saat şarjı gidiyor. JBL'in 5 saat.
• Üçüncüsü ise JBL bass konusunda çok daha iyi.
Eğer ses yüksekliği aşırı olsun demiyorsanız JBL seçmelisiniz.
Kaynak: https://www.epey.com/ses-sistemi/karsilastir/159976-632941/soundcore-motion-b_jbl-go-3/
jbl go 2 kullanıyorum alırken şüpheliydim mediamarktan aldım test ettirmiyolardı evde deneyince memnun kaldım go 3 de ses kaliteside iyiMerhaba,
Hangisini almak daha iyi olur arkadaşlar? JBL GO 3 mü yoksa Anker Soundcore Motion B mi? Bass ve yüksek ses önceliğim.
Aynen öyle hocam ileride daha büyüklerine geçmeyi düşünüyorum ama bu bile boyutuna göre çok fenaJBL Go 3 kullanıyorum ve gayet memnunum. Ses teknolojisinde JBL'den şaşmayın.
Anker i tavsiye ederim mükemmel ses kalitesi var bende Anker soundcore mini 3 pro var karşılaştırma videosunda JBL GO 3 ü ve JBL GO 4 ü eziyordu rahat, basslar ise çok iyi masanın üstünde hoparlör ayaklanıyor bildiğinMerhaba,
Video da Anker in sesi daha temiz çıkıyor, JBL bass ı arttıracam derken parçanın orijinalliğini bozmuş kulağa hoş gelmiyor müzik keyif alamadım hiçBu videoda 2 ürününde sesini test ediyor sonda hemde Anker ürününden bahsediyor
Bu videoda da sadece Go 3 test ediliyor incelemelerine bakıp alabilirsiniz
Kendi tecrübem olan Go 3 iyi gerçekten prof. okçuluk yaptığım zaman antreman yaparken kullanıyorduk sesi bası iyidi.