- Tepki
- 17
JBL Wave 200 TWS kulakligimi 7-8 Aydır kullanıyorum bu sabah şarj almadığını farkettim bunun cözümü var misir
Knk yurt dışından hediye geldiği için teknik servis alır mı bilmiyomTeknik servise götür ama 1000TL ye kadar para alabilirler eski kalitesini vermeyebilir bence yenisini al
Ve birde belkide kulaklıkta sorun yoktur kaployu kontrol ettinmi
Kabloyu kontrol ettinmiKnk yurt dışından hediye geldiği için teknik servis alır mı bilmiyom
Evet almaya bilir ama sormanı tavsiye ederim bazı yerler alior birde kendi markasının servisine götür varsa yakınlarındaKnk yurt dışından hediye geldiği için teknik servis alır mı bilmiyom
Ettim şimdi yeşil ışık alıyor ama 1 saat sonra Gine aynı şarj bı değişen yokKabloyu kontrol ettinmi
Evet almaya bilir ama sormanı tavsiye ederim bazı yerler alior birde kendi markasının servisine götür varsa yakınlarında
Bataryasında kaçak olabilirEttim şimdi yeşil ışık alıyor ama 1 saat sonra Gine aynı şarj bı değişen yok
O nasıl düzeltilirBataryasında kaçak olabilir
Bataryanın aynısını alman lazm ama biraz pahalı olabilirO nasıl düzeltilir
Servise vermem lazım galibaBataryanın aynısını alman lazm ama biraz pahalı olabilir
Fotoğraf ve kod derken onlar neBataryanın aynısını alman lazm ama biraz pahalı olabilir
Bataryanın fotoğrafını ve kodunu atabilirmisin
Yani verirsin ama bataryasının bozuk olduğunu ve yeni batarya alınması gerektiğini söylerler alıp takmaları içinde ek ücret alırlar bence bu kadar uğraşmak yerine yenisini almalısın emin ol kulaklıgın 2katı ücretini alırlarServise vermem lazım galiba
Max ne kadar
Knk daha başka bi kabloyla denedim. Şarj olduYani verirsin ama bataryasının bozuk olduğunu ve yeni batarya alınması gerektiğini söylerler alıp takmaları içinde ek ücret alırlar bence bu kadar uğraşmak yerine yenisini almalısın emin ol kulaklıgın 2katı ücretini alırlar
Demekki ilk söylediğim gibi kabloda sorun varKnk daha başka bi kabloyla denedim. Şarj oldu
He birde yardımcı olduysam takip edermisinKnk daha başka bi kabloyla denedim. Şarj oldu