K60 RGB Pro vs Scope RX

Enzm_7

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Sizce Corsair K60 RGB Pro mu almalıyım yoksa Asus Rog Strix Scope RX mı? Kulaklığım Corsair, kulaklık standı Corsair kasam Corsair, soğutucum Corsair. Anakartım Asus Rog, Monitörüm Asus Tuf, Mouse um Asus Rog, Ekran kartım Asus Tuf. Tüm sistemdeki ARGB leri Gökkuşağı modunda çalıştırıyorum. Sizce herhangi bi sorun olur mu ren geçişlerinde göze kötü görünecek bir yer olur mu? Benim tercihim Asus Rog. FPS oyunları ara sıra oynuyorum

.

Son düzenleme:

Lover4Life

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Corsair Asus İş birliği gibi bir sistem söz konusu anladığım kadarıyla
mousum asus rog ise klavyeyi de asus rog tercih ederdim zira şuan için ülkemizde rog rx den daha iyi bir switch yok
corsair k60 ı yalnızca sessiz switchler beni daha çok tatmin eder diye düşünürsem tercih ederim onun dışında
rog rx klavyelerin yanında esamesi okunmaz :)

mustafaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
32
kendim şuanda corsair k60 pro rgb kullanıyorum aşırı memnunum ama asus nasıldır hiç kullanmadım bir kaç klavyesini kullandım gayet iyiydi zaten bu seviyede bir klavyein kötü olma olasılığı yok dünyaca ünlü markalar ben klavyemden çok memnunum biraz da bu senin tercihin hangisi gözüne iyi hitap ediyorsa onu al bnce çok kasma.

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
kendim şuanda corsair k60 pro rgb kullanıyorum aşırı memnunum ama asus nasıldır hiç kullanmadım bir kaç klavyesini kullandım gayet iyiydi zaten bu seviyede bir klavyein kötü olma olasılığı yok dünyaca ünlü markalar ben klavyemden çok memnunum biraz da bu senin tercihin hangisi gözüne iyi hitap ediyorsa onu al bnce çok kasma.
cherry viola switcmi knk

turlikat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bence Asus Rog Strix Scope RX kesinlikle.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri