- Tepki
- 39
arti olarak gaminggenden urun alinmaz bunuda belirtiyim
dün herkez pny ekran kartına kötü yorum yaptı anlamak gerçekten zor yeni konu açtım mantıklı yorumları sebepleri ile yazarsanız 30 k para vereceğim dinleyip birşey alayyım istiyorumbu sistem hem 3080 3080 ti degil
haydi yoruma çökün bu sistemmi yoksa diğer sistemmi
![]()
NOVA-12400F / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-12400F oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400f ve ASUS RTX 3080 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ya kanka pny kotu marka degil iyi marka ama bir evga degil bunu soyleyelimdün herkez pny ekran kartına kötü yorum yaptı anlamak gerçekten zor yeni konu açtım mantıklı yorumları sebepleri ile yazarsanız 30 k para vereceğim dinleyip birşey alayyım istiyorum![]()
ok de sistemde bu var ve sistem nerdeyse ekran kartı fiyatınaya kanka pny kotu marka degil iyi marka ama bir evga degil bunu soyleyelim
nedenki sorunmu oluyor sıkıntı ne örnek?arti olarak gaminggenden urun alinmaz bunuda belirtiyim
kanka baska forumdan link atmam yasak diye biliyom ama da foruma gir orda gaminggen hakkinda cok sikintili seyler yaziyornedenki sorunmu oluyor sıkıntı ne örnek?
pny 3080 ti kart tahminimce 70 derecelerde calisir bu cok cok iyi bir derece sogutma bloklari kalinPny kötü diyen arkadaş @Trileçe Bey daha doğrusu kötüden ziyade soğutması iyi değil ve sistemdeki diğer parçalar kötü demiş diğer konuda.
parayla ilgili pek sıkıntım yok çok şükür sadece benzer 3080 ti li sistemelere bakınca 45-60 k aralığında bu sistemi ucuz görünce alayım dedim sonrasında 2 gündür takıldık kaldık alıp almamakta bir diğer şıkta ddr5 ve yeni çıkacak amd işlemciler anakartlar falan ama ondada komple yeni bir sistem ve hiç ucuz olacağını sanmıyorumpny 3080 ti kart tahminimce 70 derecelerde calisir bu cok cok iyi bir derece sogutma bloklari kalin
evga denilen marka dunyanin en iyi ekran kartlarina ugreten markadir rog strixi gecer
Evga ve red devil ekran karti alipda pisman olan gormedim ama bu kadar uyguna pnyyi alabilirsin acelen varsa bence ekran kartlari cok daha duscek bu parayi dolara yatir 3 ay sonra ayni sistemden daha kaliteli mal alirsin
sistem guzel fiyat ama islemci konusunda yaniliosun diger ay satislar baslicak zaten ddr5 lerin fiyati da dustuparayla ilgili pek sıkıntım yok çok şükür sadece benzer 3080 ti li sistemelere bakınca 45-60 k aralığında bu sistemi ucuz görünce alayım dedim sonrasında 2 gündür takıldık kaldık alıp almamakta bir diğer şıkta ddr5 ve yeni çıkacak amd işlemciler anakartlar falan ama ondada komple yeni bir sistem ve hiç ucuz olacağını sanmıyorum
link atsana kardeşBirde bu sistem kampanyadaymış bugün 23:55'de biteceği yazıyor. Aldık aldık alamazsak kalacak anlaşılan. 15.09.2022 18:00 ile 18.09.2022 23:55 tarih ve saatleri arası stoklarla sınırlıdır yazıyor.
link atsana kardeş
bence alsinBirde bu sistem kampanyadaymış bugün 23:55'de biteceği yazıyor. Aldık aldık alamazsak kalacak anlaşılan. 15.09.2022 18:00 ile 18.09.2022 23:55 tarih ve saatleri arası stoklarla sınırlıdır yazıyor.
bence alsin
aynen 5600x yap alİşlemciyi 5600x yapsak iş görür herhalde.
ben göremedim bir tarihbence alsin
3080 ile kurulan sistemlerde diğer parçalarinin leş olduğunu gördün mü illaki high end bileşen kullanirlar bu sistemler sadece stok eritmek için kullaniliyor parani çöpe atmiş olacaksin.Pny kötü diyen arkadaş @Trileçe Bey daha doğrusu kötüden ziyade soğutması iyi değil ve sistemdeki diğer parçalar kötü demiş diğer konuda.