Ben kendim aşağıdaki ürünü kullanıyorum;
Bi kaç ofis de ve şirketlerde görmüştüm markasını bilmiyorum ama bu ürünle benzerdi.![]()
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu nasıldır hocam?
Peki bilgisayar masam için boyut önerileriniz veya herhangi bir model öneriniz var mıdır? Marangoza yaptırmayı düşünüyorum. İnternetteki fiyatlar çok pahalı. Böyle bir model buldum;Bi kaç ofis de ve şirketlerde görmüştüm markasını bilmiyorum ama bu ürünle benzerdi.
Hocam bu konuda yardımcı olamayacağım çünkü ölçü işini hiç beceremiyorum hep bir yerde aksilik oluyor diğer arkadaşlar benden daha iyi yardımcı olurlar size.Peki bilgisayar masam için boyut önerileriniz veya herhangi bir model öneriniz var mıdır? Marangoza yaptırmayı düşünüyorum. İnternetteki fiyatlar çok pahalı. Böyle bir model buldum;
Yine de teşekkür ederimDiğer arkadaşlarımın da yardımlarını bekliyorum.
Sağlam ve güvenilir midir? Çünkü kasayı da masanın üzerine koyacağım. Marangoza yaptırsam nasıl olur?Bütçeniz ne bilmiyorum ama bu 700-800 fiyat bandında değerlendirilebilir bence.
![]()
MERUDA METAL AYAKLI ÇALIŞMA MASASI, ATLANTİK ÇAM
Vivense.com - Türkiye'nin online mobilya mağazası. Mobilya, koltuk, aydınlatma, halı - Seçilmiş ürünler, indirimli fiyatlar!www.vivense.com