Sıkıntı yok knka o bişey değil o ışık hatta bilgisayar kapalı iken bile yanabilirEstağfurullah tekrardan teşekkür ederim. Tek aklıma takılan anakarttaki ışık. Bazı videolar izliyorum onlarda yanmıyor bende yanıyor.
Sıkıntı yok knka o bişey değil o ışık hatta bilgisayar kapalı iken bile yanabilirEstağfurullah tekrardan teşekkür ederim. Tek aklıma takılan anakarttaki ışık. Bazı videolar izliyorum onlarda yanmıyor bende yanıyor.
Evet fişe takınca yanmaya başlıyor. Hocam bir de kule tipi soğutucu takarken 1 gramlık termal macun çıktı onu sürdüm tam yayılmadi eksik mi geldi acaba eğer öyleyse sıkıntı çıkarır mı ?Sıkıntı yok knka o bişey değil o ışık hatta bilgisayar kapalı iken bile yanabilir
Sıkıntı yok takabilirsinEvet fişe takınca yanmaya başlıyor. Hocam bir de kule tipi soğutucu takarken 1 gramlık termal macun çıktı onu sürdüm tam yayılmadi eksik mi geldi acaba eğer öyleyse sıkıntı çıkarır mı ?
Bir de soğutucuyu takarken 10 dakika kadar açıkta bekledi bu şekilde. Zararı olur mu ?
Çok sağolun hocam herşey için.Sıkıntı yok takabilirsin
Ne demek kusura bakma tekrardan cevap veremedeligim için düğün daha yeni bitti 4 saat en az yol sürecek acıl soru varsa cevaplayayım istersenÇok sağolun hocam herşey için.
Soru çokNe demek kusura bakma tekrardan cevap veremedeligim için düğün daha yeni bitti 4 saat en az yol sürecek acıl soru varsa cevaplayayım istersen![]()
Bilgiler için sağolun hocamH.o. Anakartın kırmızı ışığı görsel sadece, herhangi bir hata vs. değil, yanıp sönmeli veya sabit olarak ayarlanıyordu hatta. Psuda sorun yok, internettede aynı şekil resimler, bronz olarak satılıyor.
Gerekli açıklama yapılmışBilgiler için sağolun hocam