Öneri Kablolu Kulaklık Vs Kablosuz Kulaklık

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
kulaklığımı değiştireceğim fakat kablolu mu kablosuz mu karar veremedim aklımda cloud 3 wireless var almışken kablosuz alayım diyorum veya daha uyguna kablolu kulaklık almak mı mantıklı fps hikayeli oyun video falan için düşünüyorum

ka0669

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kulaklığımı değiştireceğim fakat kablolu mu kablosuz mu karar veremedim aklımda cloud 3 wireless var almışken kablosuz alayım diyorum veya daha uyguna kablolu kulaklık almak mı mantıklı fps hikayeli oyun video falan için düşünüyorum
Ben de aynı modeli almayı düşünüyorum indirime girdiğinde kaçırdım alamadım fiyatı biraz düzelirse kablosuzlar arasında bence o paralara tek alternatif gibi bir şey.

KS

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben de aynı modeli almayı düşünüyorum indirime girdiğinde kaçırdım alamadım fiyatı biraz düzelirse kablosuzlar arasında bence o paralara tek alternatif gibi bir şey.
evet bence de öyle ki en iyisi de o sanırım o fiyatlarda indirime girer mi acaba beklesek mi yoksa şuan fiyatı 4.8k civarında

TeknoYolcu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kulaklığı sadece evde oyun ve video için kullanacaksan bence kablolu daha mantıklı. Daha az sorun çıkartıyor ve aynı bütçeyle daha üst seviye bir kulaklık alabiliyorsun. Mobil kullanım düşünülüyorsa kablosuz tercih edilebilir.

ilkaydmr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ben de bu aralar kablosuz kulaklık arayışındayım. Evde oyun oynarken ve dizi - film izlerken kullanacağım. Kablosuz seçmemin sebebi ise yeri geldiğinde yatağıma uzanıp film izleyebilmek ve oyun oynarken falan kablonun sağa sola dolanmasını engellemek için. Aklımda Steelserier Arctis nova 7 wireless var. Bu kulaklığı kullananlarınız var mı? nasıl kulaklık?

KS

norent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben de bu aralar kablosuz kulaklık arayışındayım. Evde oyun oynarken ve dizi - film izlerken kullanacağım. Kablosuz seçmemin sebebi ise yeri geldiğinde yatağıma uzanıp film izleyebilmek ve oyun oynarken falan kablonun sağa sola dolanmasını engellemek için. Aklımda Steelserier Arctis nova 7 wireless var. Bu kulaklığı kullananlarınız var mı? nasıl kulaklık?
Hocam valla birkaç forumda rastlamıştım ama fiyatı biraz pahalı olduğu için bakmadım bile şuan hyperx cloud 3 wireless mi alsam yoksa normal bir kablolu kulaklık mı alsam yoksa hiç almayıp elimdeki kulaklığı mı kullansam hiç bilemiyorum şuan kararsız kaldım.

Kulaklığı sadece evde oyun ve video için kullanacaksan bence kablolu daha mantıklı. Daha az sorun çıkartıyor ve aynı bütçeyle daha üst seviye bir kulaklık alabiliyorsun. Mobil kullanım düşünülüyorsa kablosuz tercih edilebilir.
aynen hocam evde oyun video müzik film falan için yani mobil kullanım düşünmüyorum ama kablosuz rahat olur diyerekten düşünüyordum kablolu da yine kablolu cloud 3 veya gamenote h2002p mi alsam diyorum başka ne önerirsiniz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri