Kablolu Mouse Önerisi 1500-1750 TL

PunkiesT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Logitech G502 kullanıyorum şu an ama 7 senedir kullanım sonucu biraz yıprandı biraz hassasiyeti azaldı gibi. En çok alınan oyuncu mouse imiş. Benim de kullandığım en iyi mouse kendisi gerçekten ve elimede çok iyi oturuyor. Hala alınabilir mi önerir misiniz yoksa bu geçen zamanda daha iyi çıkan bir fare var mıdır?

Ukhozi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Logitech G502 kullanıyorum şu an ama 7 senedir kullanım sonucu biraz yıprandı biraz hassasiyeti azaldı gibi. En çok alınan oyuncu mouse imiş. Benim de kullandığım en iyi mouse kendisi gerçekten ve elimede çok iyi oturuyor. Hala alınabilir mi önerir misiniz yoksa bu geçen zamanda daha iyi çıkan bir fare var mıdır?
kullandığım bir mouse. Rival 3 wireless'dan geçtim ve inanılmaz sensör , skatez , ağırlık farkı var. öneririm.

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Razer Deathadder V3 tercih edebilirsin veya 3 bağlantı modu bulunan (bt,donge, kablolu) Razer Deathadder V2 Pro
alabilirsiniz
V3 (59gr) g502(121g) e göre çok hafif gelebilir alışman lazım biraz

KS

PunkiesT

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Razer Deathadder V3 tercih edebilirsin veya 3 bağlantı modu bulunan (bt,donge, kablolu) Razer Deathadder V2 Pro
alabilirsiniz
V3 (59gr) g502(121g) e göre çok hafif gelebilir alışman lazım biraz
Bilemiyorum ağır fareler daha iyi gibi geliyor bana ağırlıkları çıkardım bayağı hafifledi şuan yani :D Aynı fareleri önerdilerde pek kablosuz farelere güvenemiyorum.
kullandığım bir mouse. Rival 3 wireless'dan geçtim ve inanılmaz sensör , skatez , ağırlık farkı var. öneririm.
Aynı siteden Darmoshark M3 - 4K önerdiler genelde ilk defa duyuyorum o kadar iyimiki böyle önerildi

Son düzenleme:

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bilemiyorum ağır fareler daha iyi gibi geliyor bana ağırlıkları çıkardım bayağı hafifledi şuan yani :D Aynı fareleri önerdilerde pek optik farelere güvenemiyorum.

Aynı siteden Darmoshark M3 - 4K önerdiler genelde ilk defa duyuyorum o kadar iyimiki böyle önerildi
g502 de optik ?
V3 Focus Pro 30K Optik Sensör
G502 HERO 25K Optik Sensör
XM1r PixArt PAW 3370 Optik Sensör kullanıyor ikisine oranla bu çok düşük kalıyor

Son düzenleme:

Musa464

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Kablosuz diyecektim yanlış yazmışım
Razer Deathadder V3 kabloludur v2 pro kablosuz tercih edebilirsin diye yazmıştım
ve şuan araştırmama göre Focus Pro sensörün rakibi yok

Ekli dosyalar

• fare.png
    fare.png
    81.7 KB · Görüntüleme: 25

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri