Kablosuz adaptörü

mertozcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İssmi değiştiricem ve yeni iss bağlantısı aktif edilene kadar bir kablosuz adaptör ile telefonumun internetini kullanıcam bunun için önerinleriniz nelerdir çok da pahalı olmasın piyasaya göre

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Telefonunun internetini kullanabileceğin modeller en az 130tl'den başlıyor. Direk neden telefon üzerinden kullanmak varken adaptör ile kullanmak istiyorsun?

KS

mertozcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:

Enes Değirmenci' Alıntı:
Telefonunun internetini kullanabileceğin modeller en az 130tl'den başlıyor. Direk neden telefon üzerinden kullanmak varken adaptör ile kullanmak istiyorsun?
şöyle izah edeyim apple model kullanıyorum adaptör harici sadece kabloyla bağlanabilirim lakin ne yaptıysam kablo ile bağlanamadım normalinde oluyordu..

KS

mertozcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Ben olsam hocam kablo sorununa bir detaylı bakınırdım. Bende bağlanamıyorum bu aralar 7 Plus ile :)
Ben de 7 plusla bağlanamıyorum. Bak şimdi daha da ilgimi çekti acaba 7 plus da mı sorun :)

KS

mertozcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bizde bi hal çaresine bakacaz artık masaüstü kullandığım için wifi özelliğimiz yok malesef :)

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kablo ile bağlanmak varken boşa 130 Tl ödeme diye bu konuda öneride bulunmadım. Kablo işini görecektir :)

Maalesef çözüm yolunu bende bulamadım

KS

mertozcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Kablo ile bağlanmak varken boşa 130 Tl ödeme diye bu konuda öneride bulunmadım. Kablo işini görecektir :)

Maalesef çözüm yolunu bende bulamadım
Teşekkür ederim düşüncen için. Bende kablo ile bağlanmayı çözeyim de boş yere para vermeyeyim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri