Dostlar merhaba,
Uzun saatlerdir bakıyorum ama henüz ne alacağıma karar verebilmiş değilim. İlk defa kablosuz Gaming kulaklık kullanacağım. Kablosuz almamın sebebi, sadece bilgisayarda değil PS5'te de kullanmak istiyorum.
Takıldığım nokta şu; kablosuz kulaklıkların ekstra iyi bir ses kartı istemesi, ekstra yüklenmesi gereken programları veya bunlar olmadan çok kötü ses performansı vermeleri gibi birçok sıkıntısı olabiliyor. Dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.
Kulaklık istenildiği zaman kablolu şekilde kullanılabilirse çok iyi olur.
Aşağıdaki kulaklıklardan tavsiye ettiğiniz veya başka bir öneriniz var mıdır?
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
www.akakce.com
Uzun saatlerdir bakıyorum ama henüz ne alacağıma karar verebilmiş değilim. İlk defa kablosuz Gaming kulaklık kullanacağım. Kablosuz almamın sebebi, sadece bilgisayarda değil PS5'te de kullanmak istiyorum.
Takıldığım nokta şu; kablosuz kulaklıkların ekstra iyi bir ses kartı istemesi, ekstra yüklenmesi gereken programları veya bunlar olmadan çok kötü ses performansı vermeleri gibi birçok sıkıntısı olabiliyor. Dolayısıyla yardımlarınızı bekliyorum.
Kulaklık istenildiği zaman kablolu şekilde kullanılabilirse çok iyi olur.
Aşağıdaki kulaklıklardan tavsiye ettiğiniz veya başka bir öneriniz var mıdır?

Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Barracuda Pro Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 8.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Razer BlackShark V2 Pro 2023 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer BlackShark V2 Pro 2023 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackShark V2 Pro 2023 Siyah Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 6.196,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!

Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void RGB Elite Wireless Premium 7.1 CA-9011201-EU Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.504,32...

Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 7.798,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!

SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Arctis 7P Plus Wireless Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!