ne tür oyunlar oynuyorsunDoğru söylüyorsunuz totel bütçe 4-5 k diyelim
eğer bütçe az gelirse klavyeyi kabloluya çevirebiliriz
www.n11.com
Fpsne tür oyunlar oynuyorsun
Kral mouse olarak aerox3 wireles nasıldırmouse bu piyasadaki en düşük gecikmesi olan mouse
klavye de buLogitech G Pro X Superlight Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Logitech G Pro X Superlight Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
istersen mouse düşürüp daha iyi klavye önerebilirim![]()
Cooler Master CK721 RGB Red Switch 2.4/Bluetooth %65 Mekanik Oyuncu Klavyesi Uzay Gri-UK Layout « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
Türkiye'nin en kaliteli ve güvenilir profesyonel oyuncu ekipmanları adresiwww.zoccoshop.com
Hocam o zamanDoğru söylüyorsunuz totel bütçe 4-5 k diyelim
eğer bütçe az gelirse klavyeyi kabloluya çevirebiliriz
Kötüdür. Ninjutsu katana veya sora alabilirsinFps
Kral mouse olarak aerox3 wireles nasıldır
bu bütçelerde aerox3 alma fps oynuyorsun dikkat etmen gereken nokta tepkime süresi ve bataryasıFps
Kral mouse olarak aerox3 wireles nasıldır
katılıyorumbu bütçelerde aerox3 alma fps oynuyorsun dikkat etmen gereken nokta tepkime süresi ve bataryası
Önerdiğin mouseyi biliyorum çok iyi ama klavye olarak pek hoşuma girmedibu bütçelerde aerox3 alma fps oynuyorsun dikkat etmen gereken nokta tepkime süresi ve bataryası
klavye ye bütçe 2k kaldığından böyle önerdim istersen mouse direk yok sayıp steelseries klavye önerebilirim ama bu sefer mouse düşük kalırÖnerdiğin mouseyi biliyorum çok iyi ama klavye olarak pek hoşuma girmedi
hocam tam olarak ne kadarlık klavye istiyorsunPeki kablolu bi klavye alsak nasıl olur
Yada mesela 2.5 k ayırsak klavyeye 500 tl arttırsak neler olabilir
fps oyunları için ideal minimal boyuttaPeki kablolu bi klavye alsak nasıl olur
Yada mesela 2.5 k ayırsak klavyeye 500 tl arttırsak neler olabilir
Şimdi logitechle razer arasında kaldım açıkçasıhttps://thegamingsetup.com/gaming-mouse/buying-guides/flawless-mouse-sensor-list bu siteden ips hızlarına yani tepkime hızlarına bakabilirsin en yüksek olan en iyisi demek şu an en iyisi razer focus pro sensörü o da viper v2 pro ve deathadder v3 proda var
logitech 3.1k civarı fiyatına bu sensöre o fiyat değmez 2k olsaydı kesinlikle alınırdı. Marka takıntın yoksa Lamzu atlantis'i öneriyorum araştır istersen logitechi çok rahat tokatlarŞimdi logitechle razer arasında kaldım açıkçası
Peki razer diyelim 2.5 k geriye kalan 2.5-3 k arası bir klavye kablosuz ne olabilir
ya da razer geç