Kablosuz kulaklık hakkında yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Corsair 7.1 void pro kulaklık  mevcut bilgisayar basindayim günün 8 saat filan acaba kablolumu kablosuz mu kullanmalıyım hangisi daha uzun ömürlü olur kabloyu sadece şarj takarken kullanıyorum şarj  dolunca çıkarıp kullanıyorum sarjdayken kullanmıyorum kulaklığı kapatıp dolmasını bekliyorum  acaba hep kablolumu kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ürünün bataryasını sağlıklı kullanmak için tamamen şarj edip daha sonra bitene kadar sarja takmadan kullanın.Şarj bitince ise tamamen dolmasını bekleyip öyle kullanın.Eğer kablo size engel değilse istediğiniz zaman öyle de kullanabilirsiniz.

KS

Süpreme006

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bende öyle kullanıyordum arkadaslarım öyle uzun ömürlü olmucanı söylediler kablo ıle kullanmam gerektiğini mutfak vb yerlere giderken cıkarıp öyle gıdıp tekrar kabloya takmam gerektıgınıde ondan forum a konu acayım dedim .

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yok öyle birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum.Bende kablosuz kulaklığımı size tarif ettiğim gibi kullanıyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer RGB ürün ise RGB pilin bir kısmını götürüyor olabilir. Onun dışında kulaklığınızın maksimum pil ömrü 16 saat denmiş olabildiğince minimumda güç tüketiminde ki değeridir bu genelde. RGB kapalı ses şiddeti çok sonda değil vs. gibi senaryolarda 16 saate kadar kullanım olabilir. 8 Saat ortalama her şey aktif fena bir değer değil.

Kablolu kullanabilirsiniz sıkıntı yok. Ancak eğer kablo aynı zamanda şarj ediyorsa şöyle bir eksi yanı olabilir uzun vadede. Pil sürekli azaldığında kendisini şarj etmeye başlayacağı için aynı telefonlarda olduğu gibi sürekli şarja takılı olduğundan uzun vadede pil performansı düşebilir veya bataryası şişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri