Kablosuz Kulaklık Konusunda Fikirlerinize İhtiyacım Var

nowr.7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat bir kaç seçenek arasında kaldım karar vermedim. Aradığım kriterler mikrofon performansının çok çok iyi olması sesimi çok iyi alması ve tabii ki konforu onun dışında bir beklentim yok. İncelediğim ürünler şunlar:

1- Corsair HS80
2- Corsair Void Rgb Elite
3- Steelseries Arctis 9

Ayrıca bunların dışında önerileriniz varsa beklerim hâlâ tam içime ısınan bir kulaklık bulamadım.

asd3411

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kendi şahsi görüşüm ss der geçerim.

corsair void konusunda bildiğim kadarıyla dip ses varmış. bununda bilgisini geçeyim

hs80 hakkında bilgim yok

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15
Kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum fakat bir kaç seçenek arasında kaldım karar vermedim. Aradığım kriterler mikrofon performansının çok çok iyi olması sesimi çok iyi alması ve tabii ki konforu onun dışında bir beklentim yok. İncelediğim ürünler şunlar:

1- Corsair HS80
2- Corsair Void Rgb Elite
3- Steelseries Arctis 9

Ayrıca bunların dışında önerileriniz varsa beklerim hâlâ tam içime ısınan bir kulaklık bulamadım.
corsair void elite wireless kullandım dip ses oldu geri verdim
logitech g 435 lightspeed kullandım mikrofon sorunluydu geri verdim
Steelseries Artics 1 wireless aldım paşalar gibi şuan aktif kullanıyorum tavsiye de ederim steelseries kalitesi bi başka der noktamı koyarım .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Fiyattan bağımsız Arctis 9 > HS80 > Void Elite diyebilirim. F/P odaklı bakarsak HS80 > Arctis 9 > Void Elite diyebilirim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Corsair Void Elite'nin kablolu olanını kullanıyorum şanslıyım herhalde dip ses veya başka bir sorunla karşılamadım şu ana kadar. Hem pc de hem Xbox Series X te kullanıyorum gayet memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri