Ürünün kutu içeriğinde usb-c tipi doungle var. Bu aparatı sistemine takarak kullanabilirsin. Eğer sisteminde usb-c portu yok ise yine kutu içeriğinde gelen usb-c to usb-a kablosunu kullanarak bu aparatı sistemine bağlayabilirsin.Razer barracuda x wireless bir kulaklığım var ve sistemimde bluetooth yok o yüzden kullanamıyorum pcde ne ile kullanabilirim
Ya özür dilerim tam anlamıyorum bu doungle girişi yok bende usbnin takılan tarafına takıp pcye taktım ama etki etmedi sonra kablolu bağlantı jack kablosunu taktım bir taraftan ses geliyo bir taraftan gelmiyo napıcam şaşırdımÜrünün kutu içeriğinde usb-c tipi doungle var. Bu aparatı sistemine takarak kullanabilirsin. Eğer sisteminde usb-c portu yok ise yine kutu içeriğinde gelen usb-c to usb-a kablosunu kullanarak bu aparatı sistemine bağlayabilirsin.
Kulaklığı yeni mi almıştın?Ya özür dilerim tam anlamıyorum bu doungle girişi yok bende usbnin takılan tarafına takıp pcye taktım ama etki etmedi sonra kablolu bağlantı jack kablosunu taktım bir taraftan ses geliyo bir taraftan gelmiyo napıcam şaşırdım
Evet ama anlattığınıza daha detaylı bakınca hallettim çok teşekkür ederim korktum bir an bozuk diyeKulaklığı yeni mi almıştın?
Çok güzel. İyi günlerde kullanın.Evet ama anlattığınıza daha detaylı bakınca hallettim çok teşekkür ederim korktum bir an bozuk diye