Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi ( Oyuncu )

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
PCHocası sakinleri iyi akşamlar herkese,
2000 TL Max geçmeyecek oyuncu kulaklığı önerisi arıyorum.

Aradığım özellikler:
- 7.1 destekli
- Kablosuz
- Kulak pedlerinin kalitesi ( Terleme yapmayan veya cok kullanmaktan yırtılmayan)
- Mikrofon özelliğinin tak çıkar olabilmesi veya Mikronun yukarı yönlü katlanma özelliğinin olması. (Mikrofonsuz bile olabilir.)
- Dahili mikrofon kullandığım için mikrofon kalitesi önemli degil.
- Dışardan program ile kulaklık ayarlarına müdahale edilebilmesi.
- Çızırtı vs gibi sorunlar yaşatmayan artılarının olması.

Lütfen deneyimlediğiniz kulakları öneriniz. 👌

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!🙏

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
PCHocası sakinleri iyi akşamlar herkese,
2000 TL Max geçmeyecek oyuncu kulaklığı önerisi arıyorum.

Aradığım özellikler:
- 7.1 destekli
- Kablosuz
- Kulak pedlerinin kalitesi ( Terleme yapmayan veya cok kullanmaktan yırtılmayan)
- Mikrofon özelliğinin tak çıkar olabilmesi veya Mikronun yukarı yönlü katlanma özelliğinin olması. (Mikrofonsuz bile olabilir.)
- Dahili mikrofon kullandığım için mikrofon kalitesi önemli degil.
- Dışardan program ile kulaklık ayarlarına müdahale edilebilmesi.
- Çızırtı vs gibi sorunlar yaşatmayan artılarının olması.

Lütfen deneyimlediğiniz kulakları öneriniz. 👌

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!🙏
incelemenizi öneririm. mikrofonu katlanıyor. pedleri az terletiyor.

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46

Hocam peki bunun kulak bantı esnek mi? Yani kafa ayarı yapılıyor mu? Bir de uzun ömürlü mü önemli olan o :) Yani 2-3 yıl sonra iş görmez hale gelirse vay halimize.. Deneyimleriniz neler?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Hocam peki bunun kulak bantı esnek mi? Yani kafa ayarı yapılıyor mu? Bir de uzun ömürlü mü önemli olan o :) Yani 2-3 yıl sonra iş görmez hale gelirse vay halimize.. Deneyimleriniz neler?
sağdan ve soldan 10 kademeli ayarlanıyor. 3-4 sene cok rahat götürür hocam. malzeme kalitesi gayet kaliteli. ben kendi acımdan 2022 de aldım 3-4 sene daha değiştirmem diye düşünüyorum. kullandıkca kendini salmıyor patlamıyor . ses kaltiesi cok güzel. sarjı 16 saat gidiyor yaklaşık 4-5 günde bir sarj ediyorum. hyperx ya da bu kulaklık zaten başka dengi kulaklık yok. hyperx in de mikrofonu cıkmıyor - tarafı o

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
sağdan ve soldan 10 kademeli ayarlanıyor. 3-4 sene cok rahat götürür hocam. malzeme kalitesi gayet kaliteli. ben kendi acımdan 2022 de aldım 3-4 sene daha değiştirmem diye düşünüyorum. kullandıkca kendini salmıyor patlamıyor . ses kaltiesi cok güzel. sarjı 16 saat gidiyor yaklaşık 4-5 günde bir sarj ediyorum. hyperx ya da bu kulaklık zaten başka dengi kulaklık yok. hyperx in de mikrofonu cıkmıyor - tarafı o
Sizin kullanıyor olmanıza sevindim hocam. Deneyimleriniz önemli. LG ve Razer kullanmıştım ama kulaklık pedleri çok rahatsız ediyordu. Sizin deneyiminizde bu kullanım nasıl? Yani pedler terleme yapıyor veya yırtılma var mı? Şimdiye kadar kullandığım tüm petlerin derileri soyuldu gitti parçalandı..

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Sizin kullanıyor olmanıza sevindim hocam. Deneyimleriniz önemli. LG ve Razer kullanmıştım ama kulaklık pedleri çok rahatsız ediyordu. Sizin deneyiminizde bu kullanım nasıl? Yani pedler terleme yapıyor veya yırtılma var mı? Şimdiye kadar kullandığım tüm petlerin derileri soyuldu gitti parçalandı..
kulaklıkta deri kullanmamaya yemin ettim hem cok terletiyor hem kesinlikle yırtılıyorlar ne olursa olsun kopuyorlar. bu kulaklıkta kumaş kullanmışlar ve cok güzel. o yüzden terletmesi deriye göre daha az ve yırtılma derdi diye bişey yok

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Tamamdır hocam değerlendireceğim bu kulaklığı cepte :) Daha uyguna satış yapan bir yer bulursam muhtelemen süreci hızlandırırım.

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
sinerji piyasanın altında satıyor diyebiliriz hocam. en yakın ilanı 2800 küsür tl
Peki hocam bi soru daha.. Deneyimlediyseniz lütfen cevaplayın.

Bu kulaklığın çekme mesafesi ne kadar? Yani PC'den kaç metre uzaklıkta bağlantınız kopuyor? Bu konuda iyi mi?
+ Ses seviyesi bass tizz ekolayzır bunlar nasıl üründe ?

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
Peki hocam bi soru daha.. Deneyimlediyseniz lütfen cevaplayın.

Bu kulaklığın çekme mesafesi ne kadar? Yani PC'den kaç metre uzaklıkta bağlantınız kopuyor? Bu konuda iyi mi?
+ Ses seviyesi bass tizz ekolayzır bunlar nasıl üründe ?
Uzaklik olarak araya duvar girince 5mt civari diyebilirim. Ev icinde zaten direk duvarlar giriyor araya. Kulaklik kafamda mutfaga balkona rahat gidiyorum kendi odamdan. Iyi denilebilir. Cok yuksek sesli muzik dinlerim basslari acinca harika oluyor sagir olmaya calisiyorum diyebilirim. Muzik icin harika bir kulaklik hocam. Jbl kulakligimda var ama bazen yatarken pc acip onu tskiyorum bilgisayar uzerinden dinliyorum son ses.

Ses kalitesi konusunda herturlu tatmin olursunuz. Bide sey var evde yedek kulaklik jsmes donkey 711 kulaklik onu takinca direk cikarasim geliyor yemek veresim gelmiyor james donkeye

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Çok teşekkürler ederim hocam detaylı bilgilerdi.

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Arkadasim aldi artik yeni uretimlerde sanal 7.1 vardi windows destekli hic begenmedi iade etti.
Hyperx 'in Quadcast microfonunu kullanıyorum o bile tatmin etmedi beni o yüzden bu markanın ses sistemlerine bir tık ön yargılı bakıyorum.

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46

Corsair Void Elite RGB 7.1 bu kulaklığın siparişini verdim!
Ahmet hocam şans dileyin :) Kısa sürede sorunsuz olarak elime ulaşır umarım:love:

KS

ilkeryuksel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
hayırlı olsun hocam sorun yasasanız da servisi sıfır ürün ile değişim yapıyorlar tamir yapmıyorlar hiç cok güzel servisi var
Bak bu bilgi de çok önemliymiş! Teşekkür ederim. Amazondan 1 günde teslim almaya alışkın olduğum için bu ürün ne zaman gelecek elime heyecanla beklemedeyim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri