KABLOSUZ KULAKLIK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Elimde ss ac5 var 550 tl ye alıcı buldum garantisi biteli 2-3 ay oldu o yüzden garantili bi ürün almak istiyorum öncelikle bu hareketim mantıklı olur mu ? 
mantıklı diyorsanız 650 tl ye kadar hem oyun hem gündelik zaman için kablosuz kulaklık önerisi yapabilir misiniz eğerki çok ürün yoksa kablolu ama ss ac 5 ten çok daha iyi bi kulaklık var mı o fiyatlara ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
  1. Cougar Immersa Ti Stereo - 481 TL - Ti takısı titanyum kaplamalı sürücülerden geliyor. Kaliteli tiz ve bass ayrımı var yani oyunlarda sanal 7.1 olmamasına rağmen kaliteli ses ayrımı yaparsınız.
  2. HP Omen Blast 1A858AA 7.1 - 603 TL veya HP X1000 7HC43AA 7.1 Kablosuz - 612 TL - İki üründe ses ve mikrofon olarak benzerler. Farkları kablolu ve kablosuz ama fiyatları denk olduğundan kullanıcılar genelde kablosuz ürünü seçiyorlar.
  3. HP 3XT27AA Omen X Mindframe 7.1 - 650 TL - Özel bir soğutma sistemine sahip bir üründür. Yastıkları ve ürün ısınmaz rahat bir kullanım sağlar.
Hepsi AC5 ürününden başarılıdır. Ben olsam 3 veya 2 numaradan alırdım ama kablosuz istiyorsanız HP X1000 tercihi yapabilirsiniz.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
  1. Cougar Immersa Ti Stereo - 481 TL - Ti takısı titanyum kaplamalı sürücülerden geliyor. Kaliteli tiz ve bass ayrımı var yani oyunlarda sanal 7.1 olmamasına rağmen kaliteli ses ayrımı yaparsınız.
  2. HP Omen Blast 1A858AA 7.1 - 603 TL veya HP X1000 7HC43AA 7.1 Kablosuz - 612 TL - İki üründe ses ve mikrofon olarak benzerler. Farkları kablolu ve kablosuz ama fiyatları denk olduğundan kullanıcılar genelde kablosuz ürünü seçiyorlar.
  3. HP 3XT27AA Omen X Mindframe 7.1 - 650 TL - Özel bir soğutma sistemine sahip bir üründür. Yastıkları ve ürün ısınmaz rahat bir kullanım sağlar.
Hepsi AC5 ürününden başarılıdır. Ben olsam 3 veya 2 numaradan alırdım ama kablosuz istiyorsanız HP X1000 tercihi yapabilirsiniz.

çok teşekkür ederim zorlayıp 800 e çıkabilirim o civarda kesin al pişman olmazsını dediğiniz bir şey var mı

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
XPG PRECOG 7.1 - 799 TL - Önerdiğim kimse pişman olmadı şu zamana kadar. Oldukça başarılı bir üründü pişman etmez çok zor birisi değilseniz.

çok teşekkür ederim . garaj ürünü diyor 1 yıl garanti veriyor o yüzden indirimle diğer sitelerde bu fiyatlşara düşüyor mu ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sıfırını bulamadım piyasada yok. Garaj takısını görmemiştim. Bekleyebilirsiniz stoklar yenilenebilir yada size önerdiğim Couger ürünün Ti PRO versiyonunu alabilirsiniz.

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sıfırını bulamadım piyasada yok. Garaj takısını görmemiştim. Bekleyebilirsiniz stoklar yenilenebilir yada size önerdiğim Couger ürünün Ti PRO versiyonunu alabilirsiniz.

tekrar teşekkür ederim iyi günler

KS

bekirberk61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ugur.gozaydin' Alıntı:
Aslında fiyatı inmiş biraz Roccat Khan AIMO 7.1 RGB - 875 TL bu ürünü öneririm. Bu üründe çok kaliteli bir markadır. Ürün olarak pişman etmez yine çokça kişiye aldırdığım bir üründür. ROCCAT® Khan AIMO buda kendi sayfası özelliklerine bakabilirsiniz. Yazılım olarakta güçlü bir üründür.

diğeri tasarım ve ergonomik açıdan da hoşuma gitti xpg, ama garaj ürünü olması düşündürüyor. bu önerdiğinize baktım alman markası olması vs ilgi çekici ama diğeri kadar hoşuma gitmedi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anladım, karar sizin ben sadece önerimi yaptım. XPG nin stoklarına girmesini bekleyebilirsiniz yada önerdiğim Couger ürünün Pro Ti modelini alabilirsiniz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri