Kablosuz kulaklık

Sizce hangisi oyunlarda vb. daha iyi

• Logitech g733

Kullanılan: 0 0.0%
  • Steelseries arctis 7

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS markasının son çıkan birkaç ürünü hariç genelini dendim ve üst modellerdekiler oldukça pahalı skalada olanlar iyi ama alt sınıftakiler hiç tatminkar değiller fiyatlarına göre. Üst sınıfta bile saçma ürünler var. Marka gereksiz pahalı sunduğu deneyime göre bence. G733 ürünü ise bildiğin çok ucuz görünen bir ürün. O paraları verince bu kadar kötü bir malzeme beklemiyorsun doğal olarak ama buda kişisel bir şey herkese aynı gelmeyebilir bu hissiyat.

Bütçe söylerseniz öneri yapabilirim.

KS

Bğrunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
SS markasının son çıkan birkaç ürünü hariç genelini dendim ve üst modellerdekiler oldukça pahalı skalada olanlar iyi ama alt sınıftakiler hiç tatminkar değiller fiyatlarına göre. Üst sınıfta bile saçma ürünler var. Marka gereksiz pahalı sunduğu deneyime göre bence. G733 ürünü ise bildiğin çok ucuz görünen bir ürün. O paraları verince bu kadar kötü bir malzeme beklemiyorsun doğal olarak ama buda kişisel bir şey herkese aynı gelmeyebilir bu hissiyat.

Bütçe söylerseniz öneri yapabilirim.

1600 TL ve ayrıca ikiside 1600 TL şuan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
1600 TL için hala gereksiz pahalı ürünler ikisi de ki sunduklarına göre bence o fiyatı hakkeden ürünler değiller.

Önerinizi yapacağım.

1. Asus TUF Gaming H7 Wireless - 1.144 TL
  2. HyperX Cloud Flight Wireless - 1.399 TL
  3. ASUS ROG STRIX GO 2.4 Electro Punk Wireless - 1.411 TL
  4. JBL Quantum 600 Wireless - 1.499 TL
Bu 4 ürünü önerebilirim size. JBL ürün hariç hepsini denemişliğim var. JBL ürünün incelemeleri de yabancı kaynaklarda oldukça iyi olduğundan önerdim ki hiç yanıltmadı şuana kadar o incelemeler. Benim favorim burada ASUS 3 numara ve sonra 2 ve 4 numaralı ürünleri eş değer tutuyorum ve sona 1 numarayı koyuyorum.

KS

Bğrunl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
1600 TL için hala gereksiz pahalı ürünler ikisi de ki sunduklarına göre bence o fiyatı hakkeden ürünler değiller.

Önerinizi yapacağım.

1. Asus TUF Gaming H7 Wireless - 1.144 TL
  2. HyperX Cloud Flight Wireless - 1.399 TL
  3. ASUS ROG STRIX GO 2.4 Electro Punk Wireless - 1.411 TL
  4. JBL Quantum 600 Wireless - 1.499 TL
Bu 4 ürünü önerebilirim size. JBL ürün hariç hepsini denemişliğim var. JBL ürünün incelemeleri de yabancı kaynaklarda oldukça iyi olduğundan önerdim ki hiç yanıltmadı şuana kadar o incelemeler. Benim favorim burada ASUS 3 numara ve sonra 2 ve 4 numaralı ürünleri eş değer tutuyorum ve sona 1 numarayı koyuyorum.

Asusu inceleyeceğim çok teşekkürler yardımlarınız için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri