Mousepad dahil mi bütçeye ? Tutuş şekliniz nedir ? Aerox 5 kullandınız mı uyuyor mu elinize ?Bütçe 2ila 5bin arasında olabilir hangi mouseyi önerirsiniz bundan önce steelseries aerox 5 düşünmüştüm ondan daha kullanışlı olanlar var mıdır. Altınada güzel bi mousepad almak istiyorum yardımcı olur musunuz ?
mousepad dahil değil bütçeye onada 1ila2 bin lira ayırabilirim.Aerox 5 hiç denemedim fakat elim normal insanlara göre biraz büyük o yüzden de emin olamadım tutuş şeklim claw gripMousepad dahil mi bütçeye ? Tutuş şekliniz nedir ? Aerox 5 kullandınız mı uyuyor mu elinize ?
hocam yalan yok ilk defa gördüm bu fareyi iyi gibi duruyor. razer deathadder v3pro ile kıyaslayınca daha mı düşük kalır çünkü razerada aklım kayıyor![]()
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Cosmic Glass V2 Compact Mousepad
wraithesports.com
O zaman beast x + şu mousepadlere bakabiliriz istersenizmousepad dahil değil bütçeye onada 1ila2 bin lira ayırabilirim.Aerox 5 hiç denemedim fakat elim normal insanlara göre biraz büyük o yüzden de emin olamadım
yani eğer profesyonel bir e sporcu ya da yerel turnuvalarda derece yapma hedefiniz yoksa porge'nin 90x40 mousepadlerini alıp geçebilirsiniz ayrıca mouse olarak eğer f/p ye önem veriyorsanız bu konudaki diğer arkadaşların önerdiler mouselara bakabilirsinizmousepad dahil değil bütçeye onada 1ila2 bin lira ayırabilirim.Aerox 5 hiç denemedim fakat elim normal insanlara göre biraz büyük o yüzden de emin olamadım tutuş şeklim claw grip
hocam yalan yok ilk defa gördüm bu fareyi iyi gibi duruyor. razer deathadder v3pro ile kıyaslayınca daha mı düşük kalır çünkü razerada aklım kayıyor