Kablosuz Üst Seviye Mouse

basitbirinsan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar, yeni bir kablosuz mouse alacağım ve iyi birşey almak istiyorum.
FPS oyuncusuyum ( valo cs vb )
Anlık olarak "Razer Deathadder Essential" kullanıyordum fakat sensöründe sıkıntı çıkmaya başladı ve değiştireceğim.
Dediğim gibi fiyat olarak çok bir sıkıntım yok, 2000-3500 arası görebilirim
Kullandığım fareden dolayı tutuş şeklim o fareye göre şekillendi, yani spesifik olarak bir tutuş şekli edinmedim bu yüzden claw vs denersem nasıl olacağını bilmiyorum.
El ölçülerim "18 e 8 civarı"
Bu bilgilerden yararlanarak kronik sıkıntısı olmayan bir fare önerisi arıyorum, ihtiyacım var :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Anlık olarak "Razer Deathadder Essential" kullanıyordum fakat sensöründe sıkıntı çıkmaya başladı ve değiştireceğim.
Kullandığım fareden dolayı tutuş şeklim o fareye göre şekillendi, yani spesifik olarak bir tutuş şekli edinmedim bu yüzden claw vs denersem nasıl olacağını bilmiyorum.
Bu bilgilerden yararlanarak kronik sıkıntısı olmayan bir fare önerisi arıyorum, ihtiyacım var :D
deathadder v3 pro

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
superlight

slckysnky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
aşırı berbat bir mouse
galiba hiç düzgün mouse kullanmamışsın :)
berbat olan yönleri ne? mesela benim elime tam oluyor tekpki süresi çok düşük, terletmiyo, şarjı çok uzun gidiyo ve çok hızlı şarj oluyo. bana göre çok yeterli bi mouse.

aşırı berbat bir mouse
kullanmadığıö bir ürün önermemi beklemiyosunuz heralde

aşırı berbat bir mouse
ayrıca steelseries driver uygulaması kadar kaliteli kullanışlı bir arayüz daha önce denk bile gelmedim

berbat olan yönleri ne? mesela benim elime tam oluyor tekpki süresi çok düşük, terletmiyo, şarjı çok uzun gidiyo ve çok hızlı şarj oluyo. bana göre çok yeterli bi mouse.

ayrıca steelseries driver uygulaması kadar kaliteli kullanışlı bir arayüz daha önce denk bile gelmedim
bence siz fazla para vermekle çok kaliteli ürün kullanmayı doğru orantılı zannediyorsunuz :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

bence siz fazla para vermekle çok kaliteli ürün kullanmayı doğru orantılı zannediyorsunuz :D
ahahah dostum
sensör
switch
skatez
yan kauçuk kronik sorunlu
kaya gibi ağır

bana gelmiş tepki süresi diyorsun ahahahahah

slckysnky

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
ahahah dostum
sensör
switch
skatez
yan kauçuk kronik sorunlu
kaya gibi ağır

bana gelmiş tepki süresi diyorsun ahahahahah
galiba okuduklarını anlama sorunun var. bana göre diye belirttim. forumu seninle tartışmak için kullanmıyorum. Yorumun bende/bence kullandım berbat bir mouse vs şeklinde olmalı. sataşma için değil.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
galiba okuduklarını anlama sorunun var. bana göre diye belirttim. forumu seninle tartışmak için kullanmıyorum. Yorumun bende/bence kullandım berbat bir mouse vs şeklinde olmalı. sataşma için değil.
Bende kullandım? Dostum dalga geçiyprsun herhalde

Bu işin sana göresi yok

Bende 20kya 3050 aldım müq ekran kartı herkes alsın
Ne alaka ?
Adam dengi diyor gidiyorsun ne atıyorsun adama :)
boşver sorunları var

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
rog strix spatha x kullanıyorum bir sorununu görmedim şayet şarjı da 1 günü çıkarıyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri