Kablosuz Üst Seviye Mouse

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
tabikide tuş aralarında da rgb vs olunca zaten armory create de rgb parlaklığını yükseğe alınca bile şarj çabuk bitebilir die uyarı veriyor
ahahahahah mouse seçme etkenine bak be

dostum sen olayları çok yanlış anlamışsın belki şu işine yarar

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
ahahahahah mouse seçme etkenine bak be

dostum sen olayları çok yanlış anlamışsın belki şu işine yarar
rgb sinden seçmedim knk :D 14 tuş var render yapıyorum tuşlara macro atayıp hızlı ve basit oluyor + kalite ve şık

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
lamzu
endgame
pulsar
logitech
razer
pwnage
finalmouse

daha sayim mi?

mouse konusunda en kötü 2 marka asus ve msi'dır.
en kötü 3 deyip apple ı da koyun bari yanına? logitech de kullandım 100tl lik idealdi şuanda asus kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok mükemmel taş gibi çalışıyor

lamzu
endgame
pulsar
logitech
razer
pwnage
finalmouse

daha sayim mi?

mouse konusunda en kötü 2 marka asus ve msi'dır.

bilmediğin o kadar belli ki
anakartda asus kötü dersen okeyim rog b650e-f aldım 3 kez dram hatasından pc yi açamadım şuanda da b650 carbon wifi kullanıyorum görünüyor zaten yine msi kalitesi yine mükemmeliyet

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
en kötü 3 deyip apple ı da koyun bari yanına? logitech de kullandım 100tl lik idealdi şuanda asus kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok mükemmel taş gibi çalışıyor

anakartda asus kötü dersen okeyim rog b650e-f aldım 3 kez dram hatasından pc yi açamadım şuanda da b650 carbon wifi kullanıyorum görünüyor zaten yine msi kalitesi yine mükemmeliyet
oem iyi olan markalar ekipman iyi üretir gibi bir şey mi var?

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
oem iyi olan markalar ekipman iyi üretir gibi bir şey mi var?
tamam biliyorum avrupada en iyi sistem olarak genelde asus rog kullanıyorlar ama bende anakartında bi sıkıntı yaşadım asus un ama mouse larında kim sorun yaşıyor? fiyatları yüksek olup f/p olmadıkları için çok tutulmuyor bilindik markalar sonuçta fiyatı yüksek oluyor önr. apple gibisinden

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri