kablosuz wifi ye bağlanamıyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Wifi sürücünüz ve donanımınız varsa aygıtı taktığınızda oraya eklenecektir. Eğer eklenmiyorsa donanımın sürücüsü vardır onu kuracaksınız.

KS

Sarrovv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarım laptop bide driverini yükledim bilgisayarı 2 kere sıfırladım yine olmadı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İşletim sisteminiz nedir? Belki sizin kurduğunuz sisteme sürücü yoktur ki olası bir olay bu. Cihazınızın marka ve modelini yazın detaylı olması gerek modeli ki sürücüsünü araştırayım. Birde işletim sisteminizi yazın Win-7 , Win-8 veya 10 hangisi.

KS

Sarrovv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
windows 10 bilgisayarım çok esk i bir bilgisayar bulmanız çok zor bir şey ama yazıyım acer aspire e15

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Acer bu modelde 3 farklı Ağ kartını kullanmış sizdekini öğrenmemiz gerek. Aygıt yöneticisini açın ve Ağ bağdaştırıcıları bölümüne girin. Wifi ağ kartınız orada olacak. Ona çift tıklayın ve açılan pencereden Ayrıntılar sekmesine gelin ve Özellik adı altından Donanım kimliklerini seçin ve Değer verisi kısmından en üstteki veriye sağ tıklayın ve kopyala deyip burada paylaşın ben sürücünüze bakarım. Windows 10 için yayınlanan bir sürüm vardır mutlaka.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri