kaç yıl götür sence yüksek ayarlarda tahminiforza extremede 80 civarı rdr 2 70 civarıo falan verir
imzamda yazan sistemmi aldım sizçce bu tarz oyunlarda kaç fps verir
god of war, rdr2, spiderman, forza 5 yani kısacası hikayeli oyunlarda high , ultra ayarlarda kaç fps verir tahmini
bazı arkadaşlar bunların yalan oldugunu soyliyorlar dogru mu acaba
orada ki değerleri göremedim diyebilirimbazı arkadaşlar bunların yalan oldugunu soyliyorlar dogru mu acaba
1080de uzun yıllar götürürkaç yıl götür sence yüksek ayarlarda tahmini
videolarda %100 net fps göstermez yakın fps gösterir yada fazlası bu sisteme göre değisirbazı arkadaşlar bunların yalan oldugunu soyliyorlar dogru mu acaba
yanı yakın fpsler alırım degilmi birde rx 6700 xt yle düz 6700 arasında cok fark var mı onun fps testini izlesemvideolarda %100 net fps göstermez yakın fps gösterir yada fazlası bu sisteme göre değisir
yanı yakın fpsler alırım degilmi birde rx 6700 xt yle düz 6700 arasında cok fark var mı onun fps testini izlesem
bu sistemi aldım fiyat nasıl sizce
%10-15 fark mevcuttur. 1500 tl altıysa xt tercih edilebilir ama 2000 ve üstüyse önermem
gayet güzel kasa gamingentr iyi parcalar kullanmaktadır hayırlı olsunbu sistemi aldım fiyat nasıl sizce
![]()
CYBER-DUAL6700XT / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
CYBER-DUAL6700XT oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RX 6700 XT ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
kasayı gt301 yapıp öyle aldım
bu arada siparsim 7 mayıs gece 11 de paketlendi acaba bios update falan yapıyorlarmı ramleri falan 3200mhz ye cekerler mi acabagayet güzel kasa gamingentr iyi parcalar kullanmaktadır hayırlı olsun
yapmaz diye biliyorum sadece test ediyorlar siz yapmalısınız cok zor birsey değilbu arada siparsim 7 mayıs gece 11 de paketlendi acaba bios update falan yapıyorlarmı ramleri falan 3200mhz ye cekerler mi acaba
nası yapabilirim cok bilgim yok ilk pc imyapmaz diye biliyorum sadece test ediyorlar siz yapmalısınız cok zor birsey değil
bilgisayarı teslim aldıktan sonra foruma yazarsanız insanlar yardımcı olurnası yapabilirim cok bilgim yok ilk pc im