Soru Kaç Gün Sürer ?

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
beyler macun geldi benim eski kasadan malzemeleri yeni kasaya koydurcam temizletcem & macuj yeniletcem & kablolattırcam . pc ci tahmini kaç günde yapar bunu

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
senden once baska isi yoksa 3-4 saatte biter

ozcancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben kendim yapmistim titizlikle. 3-4 saat surmustu

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
peki kaça patlar ?

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
1.5k civarı diye düşünüyorum. Hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz belki forumdan yardımcı olmak isteyen çıkar. Şahsen ısparta içi yardıma ihtiyacı olan varsa bana ulaşırsa yardımcı olurum.

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
bide en pahalo olan aralarında temizleme mi

hocam babamın tanıdık var onun dışında güvenmiyor çalan olur diye içinden bide win kurdurcam bios updatelicem onlarada para almaz galiba ?
1.5k civarı diye düşünüyorum. Hangi şehirde olduğunuzu belirtirseniz belki forumdan yardımcı olmak isteyen çıkar. Şahsen ısparta içi yardıma ihtiyacı olan varsa bana ulaşırsa yardımcı olurum.

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
bide en pahalo olan aralarında temizleme mi

hocam babamın tanıdık var onun dışında güvenmiyor çalan olur diye içinden bide win kurdurcam bios updatelicem onlarada para almaz galiba ?
Açıkcası para alacağını düşünüyorum. Fakat tanıdıksa duruma göre normalden biraz fazla veya az alma durumu var. (insanlar değişuk inanın bana).

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
key ile alakası yok bios başlıca sorun zaten bi elektirk git gel yapsa sana yeni anakart almak zorunda min 2k diye düşünüyorum
total min 2k anladığım kadarıyla sağol max 2.5 sanırım bi tık pahalı patlıcak umarım babam bise demez KDLWNKC

ve en phalı işlem bios update mi

kimiki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
120
bence videoları izleyerek babanızla birlike kendiniz toplayın. emin olun tanıdık diye güvendikleriniz daha acımasız oluyor. örnek olarak, abimin bir arkadaşı bilgisayarcı ve aile dostumuz sayılır. 10 yıldan fazla arkadaşlıkları vardır. ama laptop için adaptör ihtiyacımız olduğunda düşünmeden ona gittik. o zamanlar internette 50tl olan adaptörü bize 250tl ye satmaya kalktı. gidip internetten indirimle 45tl ye aldığımızı hatırlıyorum.(bu olay doların düşük olduğu pandemi öncesi zamanlar yaşandı fiyatlardan anlayabileceğiniz üzere.)

fuRkan_dt

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
bence videoları izleyerek babanızla birlike kendiniz toplayın. emin olun tanıdık diye güvendikleriniz daha acımasız oluyor. örnek olarak, abimin bir arkadaşı bilgisayarcı ve aile dostumuz sayılır. 10 yıldan fazla arkadaşlıkları vardır. ama laptop için adaptör ihtiyacımız olduğunda düşünmeden ona gittik. o zamanlar internette 50tl olan adaptörü bize 250tl ye satmaya kalktı. gidip internetten indirimle 45tl ye aldığımızı hatırlıyorum.(bu olay doların düşük olduğu pandemi öncesi zamanlar yaşandı fiyatlardan anlayabileceğiniz üzere.)
katiliyorum parcalari ve sogutmayi kendiniz takin kablolama icinde biraz zaman ayirarak duzgun sekilde yapabilrsiniz windows isi zaten cok kolay

KS

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
temizlemeyi bilmşyorum yoksa kendim toplarım

3 yıllık pc çünkü hiç temizlenmemiş

herkes saç kurutma makinesiyle fln yap diyor ama statiklenmedrm korkuyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri