Kaç Mbps Internet Almalıyım?

KS

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Eve gelen telefon kablosu var dedin o ince kablolarda hat zayıflaması çok oluyor tavsiyem Cat6 kablo ile sıfırdan hat çekmeniz çok daha yüksek hız ve performans alırsınız ama şuan baktığımızda santral de boş port olmadığı için altyapı gözükmüyor aslında bunun için bir yol var 😁
Ne hocam o yol lütfen daha yeni pc aldım kullanıyorum 😅
Kablolarda bunlar:

Ekli dosyalar

• IMG_20230606_232146.jpg
    IMG_20230606_232146.jpg
    4.3 MB · Görüntüleme: 9
  • IMG_20230606_232104.jpg
    IMG_20230606_232104.jpg
    4.5 MB · Görüntüleme: 9

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,308
Ne hocam o yol lütfen daha yeni pc aldım kullanıyorum 😅
Türk Telekom dan taahhütsuz paket alıyorsun sana özel port açıyorlar kendi müşterisi olduğun için 1 ay kullanıp başka firmaya geçiş yapıyorsun iptal etmeden aynı port üzerinden devam ediyor

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
turknet cekebilirsiniz altyapı varmıs zaten ? bizim orda yok malsf kullanamıyorum :(

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
E-devlet’ten “Adres Bilgilerim” sayfasına giriş yapıp tam adresinizi öğrenin. Bazen numara/daire numaraları farklı olabiliyor. O adres ile kendiniz bir altyapı sorgulaması yapın.

Hocam ben köyde kalıyorum şimdi turtelekom 32mbps net kullanıyorum az önce kontrol ettim de turknet için alt yapınız yok diyor şimdi benim taahhüt bitince ben yine turtelekom dışında bir yerden internet alamaz mıyım ? ( Hiç memnun değilim çünkü )

Harvey Specter

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hocam ben köyde kalıyorum şimdi turtelekom 32mbps net kullanıyorum az önce kontrol ettim de turknet için alt yapınız yok diyor şimdi benim taahhüt bitince ben yine turtelekom dışında bir yerden internet alamaz mıyım ? ( Hiç memnun değilim çünkü )
Emin değilim hocam maalesef, taahhüt bittiğinde bir Turknet'i vs. arayın isterseniz, onlardan net bir bilgi alın. Ama diğer firmalarda yine Türk Telekom altyapısını kullanıyor, farklı firmaya geçmeniz çözüm olmayabilir.

KS

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Emin değilim hocam maalesef, taahhüt bittiğinde bir Turknet'i vs. arayın isterseniz, onlardan net bir bilgi alın. Ama diğer firmalarda yine Türk Telekom altyapısını kullanıyor, farklı firmaya geçmeniz çözüm olmayabilir.
Hocam türk Telekom dışında alt yapı sağlayıcısı yok turknetin uydusu daha iyi olay o ama heryerde Türk Telekom alt yapısı kullanılıyor.

Bilgisayar a değil modeme gelen dsl kablosu
Onu sorarım hocam haberim yoktu bundan

şaban...

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eve gelen telefon kablosu var dedin o ince kablolarda hat zayıflaması çok oluyor tavsiyem Cat6 kablo ile sıfırdan hat çekmeniz çok daha yüksek hız ve performans alırsınız ama şuan baktığımızda santral de boş port olmadığı için altyapı gözükmüyor aslında bunun için bir yol var 😁
Cat 6 kabloyu kendimiz degistirebilirmiyiz yoksa turktelekoma soyleyip mi degitirebiliyoruz ?

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Cat 6 kabloyu kendimiz degistirebilirmiyiz yoksa turktelekoma soyleyip mi degitirebiliyoruz ?
Yeterli uzunlukta alıp 2 telini ister evdeki prize takın veya uç çakıp direk modeme takın, diğer ucunudaki aynı iki teli de krone kutusundaki eski kablonuzun olduğu yere eski iki teli çıkarıp yerlerine takarsanız değiştirmiş olursunuz, telekom ekibi bakmaz genelde, elektrikçi çağırın der. Duvardan geçirecekseniz o kısım biraz göz korkutucu olabilir.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Net fiyatları ne olur acaba bizim şimdi ucuz çünkü 32 mbps 120 TL falan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri