Kaç w gerek?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
hocam yukarıdaki teknobiyotik high power performans gd serisini alacağım sanırım

dark kasanın içindeki psunun fiyatına baktığımda alacağımla aynı fiyatta neredeyse
bilinmedik almaktansa güzel bir psu almak daha iyi olacaktır sanırım

cevap veren herkese teşekkür ederim
Evet öyle daha iyi ama dark kasadaki psu yu bilmemiz daha iyi olurdu, ama psu lu fiyata göre ucuz bir kasa, içindeki psu güzel marka olsada modeli ne kadar iyidir bilemem.

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Evet öyle daha iyi ama dark kasadaki psu yu bilmemiz daha iyi olurdu, ama psu lu fiyata göre ucuz bir kasa, içindeki psu güzel marka olsada modeli ne kadar iyidir bilemem.
hocam kasanın psu suz satış fiyatını çıkarırsak psuya 900tl gibi bir değer kalıyor 900tl değerinde bir psu

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Dark kasanın psu lu halini bulamadım linki varmı?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537

Psu buradan hesaplanabilir.

550w çok rahat yeter. Yükseltme yapmayacaksanız kaliteli bir şey alıp sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Corsair, cooler master, fsp, high power, Asus ve gigabyte benim önerebileceğim markalardır.

Tercih ettiğiniz modelin en az 80+ Bronze olmasına dikkat ediniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
içinde high power 600w psu var eğer yanlış göndermezlerse bunu alın kullanın sorun olmayacaktır.

KS

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
içinde high power 600w psu var eğer yanlış göndermezlerse bunu alın kullanın sorun olmayacaktır.
teknobiyotiğin öyle bir şey yapcağını sanmam hocam ama zaten yanlış gönderselerde iade talep ederim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
teknobiyotiğin öyle bir şey yapcağını sanmam hocam ama zaten yanlış gönderselerde iade talep ederim
Zaten öyle yani ayrı ayrı uğraşıp masrafa girmektense bunu alabilirsin sana diğer önerilenler arasında ki gd serisi gold bu ise ekonomi sınıfı diyelim bronze sertfikalı hayli hayli işini görecektir bende evde sistemden yedek tuttuğum high power eco br 500w bronze var :)

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Yazmıştım size zaten hocam ben aynı sistemin 8gb ramlisini ve kasasız versiyonunu kullanıyorum 500w 80+ bronze yetiyor ama herhangi bir yülseltme yaparsanız yetmez siz de yapmayacağınıza göre 500/550w arasından hangisi ucuzsa seçin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri