Gençler İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel işini iyi yapan anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum 300 filan verebilirim gerekirse yeter ki adam gibi olsun var mı bildiğiniz gittiğiniz filan şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim 

300 İstanbulda az gibi ya ben adanada 200 veriyorumGençler İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel işini iyi yapan anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum 300 filan verebilirim gerekirse yeter ki adam gibi olsun var mı bildiğiniz gittiğiniz filan şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
adanada pahalıymış hocam o zaman300 İstanbulda az gibi ya ben adanada 200 veriyorum
kaç ay göturuyor hocam sizi bir traş ortalama 1 ay 2 ayGençler İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel işini iyi yapan anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum 300 filan verebilirim gerekirse yeter ki adam gibi olsun var mı bildiğiniz gittiğiniz filan şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
Orada pahalı burada 100/130 filan300 İstanbulda az gibi ya ben adanada 200 veriyorum
3 hafta da 1 oluyorum 1 ay uzun geliyoradanada pahalıymış hocam o zaman
kaç ay göturuyor hocam sizi bir traş ortalama 1 ay 2 ay
Vay be demekki burası pahaliymisOrada pahalı burada 100/130 filan
3 hafta da 1 oluyorum 1 ay uzun geliyor
Hocam bizim tanıdık bir abi var bayağı iyi yapıyor. Bahçelievler/şirinevler de. Çok pahalı da değil. Gitmek isterseniz özelden yazın.Gençler İstanbul Avrupa yakasında yaşıyorum güzel işini iyi yapan anatomik saç kesebilen kuaför arıyorum 300 filan verebilirim gerekirse yeter ki adam gibi olsun var mı bildiğiniz gittiğiniz filan şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim![]()
Instagram hesabı varsa atsana kontrol edeyimHocam bizim tanıdık bir abi var bayağı iyi yapıyor. Bahçelievler/şirinevler de. Çok pahalı da değil. Gitmek isterseniz özelden yazın.
Bende numarası var, instagramını arkadaşıma sorarım.Instagram hesabı varsa atsana kontrol edeyim
Sana zahmet sorsana önce bakmam lazım nasıl kesmiş diyeBende numarası var, instagramını arkadaşıma sorarım.
Bana yazdığına atayım ama ne zaman istanbula gelsem sürekli bu abiye giderim. Sadece yaz ayı diye yanına küçük bir çırak almış o biraz canımı sıktı, onun dışında 10 numara adam. Hayırlı günler.Sana zahmet sorsana önce bakmam lazım nasıl kesmiş diye
Çırak niye canını sıkıyorBana yazdığına atayım ama ne zaman istanbula gelsem sürekli bu abiye giderim. Sadece yaz ayı diye yanına küçük bir çırak almış o biraz canımı sıktı, onun dışında 10 numara adam. Hayırlı günler.
Ne bileyim enseme falan vurdu, bir de robot gibiydi hiç konuşmuyordu. Berber olmanın ilk kuralı müşteri ile sohbet etmektir.Çırak niye canını sıkıyor![]()
Çocuk hırsını senden alıyor 1 seneye açılır o.Ne bileyim enseme falan vurdu, bir de robot gibiydi hiç konuşmuyordu. Berber olmanın ilk kuralı müşteri ile sohbet etmektir.![]()
Çocuk hırsını senden alıyor 1 seneye açılır o.![]()
La olm ne diyonuz siz ben Adıyaman'dayim 50 lira veriyorum çok geliyor300 İstanbulda az gibi ya ben adanada 200 veriyorum
Benim memleketim de Adıyaman hemşehrim. Neresinden?La olm ne diyonuz siz ben Adıyaman'dayim 50 lira veriyorum çok geliyor
50tl ye tıraş mı kaldıLa olm ne diyonuz siz ben Adıyaman'dayim 50 lira veriyorum çok geliyor
Memlekette var reis.50tl ye tıraş mı kaldı![]()
MerkezBenim memleketim de Adıyaman hemşehrim. Neresinden?
Depremden önce 20 liraydı50tl ye tıraş mı kaldı![]()