- Tepki
- 329
Benim de Merkez. Adıyamanlı forum kullanıcısı görünce çok şaşırdım.Merkez
Depremden önce 20 liraydı
Benim de Merkez. Adıyamanlı forum kullanıcısı görünce çok şaşırdım.Merkez
Depremden önce 20 liraydı
o berber işte aslında coğu mahallelerde hala var ama adamlar gelenekci sabit kesim yapabiliyor. ankarada da var hala fakat 150 ye gittiğim yaşıtım bi kuafor var gösterdiğim modeli şak diye yaptı. 23 yıllık ömrümde ilk kez berber koltuğundan mutlu ve tatminkar kalktım.La olm ne diyonuz siz ben Adıyaman'dayim 50 lira veriyorum çok geliyor
O memleketteki 50liralık olan berber koltuğuna oturduktan sonra sen sen olmuyorsuno berber işte aslında coğu mahallelerde hala var ama adamlar gelenekci sabit kesim yapabiliyor. ankarada da var hala fakat 150 ye gittiğim yaşıtım bi kuafor var gösterdiğim modeli şak diye yaptı. 23 yıllık ömrümde ilk kez berber koltuğundan mutlu ve tatminkar kalktım.
Adıyaman'a göre garip biraz isim neydi tanıyor olabilirimBenim de Merkez. Adıyamanlı forum kullanıcısı görünce çok şaşırdım.![]()
Mimar sinandaydım ben. Adım Fatih. Sen?Adıyaman'a göre garip biraz isim neydi tanıyor olabilirim
Tanımıyorum ya ben yeni mahalledeyim ama belki görmüşümdür seniMimar sinandaydım ben. Adım Fatih. Sen?
Olabilir. Son 1.5 sene Adıyamana arada geliyorum.Tanımıyorum ya ben yeni mahalledeyim ama belki görmüşümdür seni
İyiymişOlabilir. Son 1.5 sene Adıyamana arada geliyorum.
Şu anda geçici tatil olarak oturduğum yer kırsal baya sadece berberler var, abi adam genç iyi güzel ama istediğim şekli söylediğimde başlarda yapıyor. Öteki berberler gibi çap değil sonlara doğru hep bozuyor, tam cuk oturdu şekline geliyor saç eleman daha fazla kesiyor. Adama her gittiğim zaman mala anlatır gibi anlatmaya başladım artık çaktı durumu, dikkatli olmaya başladı en fazla böyle yola geliyorlar kısıtlı imkanlarda.o berber işte aslında coğu mahallelerde hala var ama adamlar gelenekci sabit kesim yapabiliyor. ankarada da var hala fakat 150 ye gittiğim yaşıtım bi kuafor var gösterdiğim modeli şak diye yaptı. 23 yıllık ömrümde ilk kez berber koltuğundan mutlu ve tatminkar kalktım.
Paranın hakkı işte bende adam gibi bişey arıyorum dış görünüşe çok önem veren biriyim kafamdaki modeli yapan bulamadım bakalım bulucaz inşallaho berber işte aslında coğu mahallelerde hala var ama adamlar gelenekci sabit kesim yapabiliyor. ankarada da var hala fakat 150 ye gittiğim yaşıtım bi kuafor var gösterdiğim modeli şak diye yaptı. 23 yıllık ömrümde ilk kez berber koltuğundan mutlu ve tatminkar kalktım.
işte o tam ıyı olduğunu hissettiğin anda abi bi dakika diyip fırlayıp kacacaksın dukkandanŞu anda geçici tatil olarak oturduğum yer kırsal baya sadece berberler var, abi adam genç iyi güzel ama istediğim şekli söylediğimde başlarda yapıyor. Öteki berberler gibi çap değil sonlara doğru hep bozuyor, tam cuk oturdu şekline geliyor saç eleman daha fazla kesiyor. Adama her gittiğim zaman mala anlatır gibi anlatmaya başladım artık çaktı durumu, dikkatli olmaya başladı en fazla böyle yola geliyorlar kısıtlı imkanlarda.![]()
insAllah bulursun bakıyorum simdi netteParanın hakkı işte bende adam gibi bişey arıyorum dış görünüşe çok önem veren biriyim kafamdaki modeli yapan bulamadım bakalım bulucaz inşallah![]()
Reis sana mafia 2 vito scaletta yakışır gibi uyumlu baya saçın.Paranın hakkı işte bende adam gibi bişey arıyorum dış görünüşe çok önem veren biriyim kafamdaki modeli yapan bulamadım bakalım bulucaz inşallah![]()
O kimReis sana mafia 2 vito scaletta yakışır gibi uyumlu baya saçın.
Reis sordum instagram da yaptığı kesimleri atmıyor.
Boşver o zaman knka teşekkür ederim işini göstermiyorsa ben almiyimReis sordum instagram da yaptığı kesimleri atmıyor.