KS
- Tepki
- 31
- Konu Sahibi
rgb lı ıstıyorum hocamhayır yok.
rgb lı ıstıyorum hocamhayır yok.
rgb lı ıstıyorum hocam
bunun ghost modelı var o nasıl bu ılk gosterdıgınız mousenın rgb lı olanı yokmu![]()
Steel Series Aerox 3 Kablosuz Snow TrueMove Air Optik Sensör Ultra Hafif Gaming Mouse Beyaz Fiyatı ve Özellikleri
Steel Series Aerox 3 Kablosuz Snow TrueMove Air Optik Sensör Ultra Hafif Gaming Mouse Beyaz fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Steel Series Aerox 3 Kablosuz Snow TrueMove Air Optik Sensör Ultra Hafif Gaming Mouse Beyaz en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Rgb onemli unsur olmamali aslinda switch kalitesi cok iyidir bu mouseninpalm hocam
hocam rgb varmı bunda
ınsallah hocam![]()
hocam baska onerebılecegınız mouse varmıRgb onemli unsur olmamali aslinda switch kalitesi cok iyidir bu mousenin
Hayir yok ve siddetle onu almani oneririmhocam baska onerebılecegınız mouse varmı
hocam helıos 2 ve helıos 2 pro modelı varRgb gibi gereksiz bir ozelligi ust seviye mouselara koymuyorlar bos yere agirlik yapmasin diye
Hayir yok ve siddetle onu almani oneririm
helıos 2 pro nun beyaz olanından varmıRgb gibi gereksiz bir ozelligi ust seviye mouselara koymuyorlar bos yere agirlik yapmasin diye
Hayir yok ve siddetle onu almani oneririm
hocam helıos 2 ve helıos 2 pro modelı var
helıos 2 pro nun beyaz olanından varmı
hocam cok pahalı ya asıyo benıBu var cok iyi![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
Bak buda beyaz![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
sıze gore hangısı daha ıyıBu var cok iyi![]()
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...wraithesports.com
Bak buda beyaz![]()
Fantech Helios II XD3V3 1K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
klavye haylou pudıng tuslu full rgb hocam zaten herseyım rgb oda rgb olsun ıstemıstımHocam gel şu faredeki rgb sevdandan vazgeçzaten avcundayken rgb leri görmeyeceksin kasanın içini klavyeni rgb ile doldurursun
![]()
kasanında heryerı rgb rgb kontrolcu bıle rgbHocam gel şu faredeki rgb sevdandan vazgeçzaten avcundayken rgb leri görmeyeceksin kasanın içini klavyeni rgb ile doldurursun
![]()
HANGISINI ALAYIM O HALDEHocam gel şu faredeki rgb sevdandan vazgeçzaten avcundayken rgb leri görmeyeceksin kasanın içini klavyeni rgb ile doldurursun
![]()
hocam klavyem rampage ghost bakabılırsın 1 senedır kullanıyorum gayet guzel mekanık bıde fantech helıos 2 mı alayımHocam iyi düşünüyorsun da ışık sevdasına mermilerin gitmeyecek sonramoderatör hocamın önerdikleri gayet iyi, faredeki ışığı görmen için fareyi tutmaman gerekiyor rgb modellerde öyle kasadaki gibi olmuyor marka sembolünü ışıklandırıyor aslına bakarsan olmasa da olur yani klavyeyi bilmiyorum bakacağım şimdi benimde ihtiyacım var
sen gel rgb yi salla fare için emin ol adam vurduğunda daha çok mutlu olursun kasandaki klavyendeki rgblerden farenin üstüne felan yansır zaten ışıklı gibi gözükür
![]()
Bana mantıklı geldi yorumlarına baktım satın alanan kullananların esneme gıcırdama vs yok skatezleri çok iyi felan demişler bütçene göre tarafını seç hocam bence alınabilirhocam klavyem rampage ghost bakabılırsın 1 senedır kullanıyorum gayet guzel mekanık bıde fantech helıos 2 mı alayım
Tutuş şeklin ve max bütçen nedir ?hocam klavyem rampage ghost bakabılırsın 1 senedır kullanıyorum gayet guzel mekanık bıde fantech helıos 2 mı alayım
hocam nınjutso da ıyı hosta cok pahalı geldı bana neredeyse 4 k fantec helıos 2 ıle 2 pro arasında cok fark varmı bırde bu mousenın satıldıgı sıte guvenlımı hıc duymadım wraıthBana mantıklı geldi yorumlarına baktım satın alanan kullananların esneme gıcırdama vs yok skatezleri çok iyi felan demişler bütçene göre tarafını seç hocam bence alınabilir
palmTutuş şeklin ve max bütçen nedir ?
2-3k arasıhocam nınjutso da ıyı hosta cok pahalı geldı bana neredeyse 4 k fantec helıos 2 ıle 2 pro arasında cok fark varmı bırde bu mousenın satıldıgı sıte guvenlımı hıc duymadım wraıth
palm
Bütçe varsa helios 2 prohocam nınjutso da ıyı hosta cok pahalı geldı bana neredeyse 4 k fantec helıos 2 ıle 2 pro arasında cok fark varmı bırde bu mousenın satıldıgı sıte guvenlımı hıc duymadım wraıth
palm
2-3k arası
yok elım buyuk deılBütçe varsa helios 2 pro
Bütçe çıkmıyorsa normal helios da olabilir. Veya elin büyükse G3A da olabilir![]()
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
![]()
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ürünü 3000TL ye alıyorsun, 1000TL asus geri ödemesiyle 2000 e geliyor. Pek tercih edeceğim bir model değil ağırlık ve boyut büyüklüğü konusunda, elin çok büyükse bakılabilir tabii.ASUS Promotion
promotion.asus.com
helıos 2 ve 2pro arasında cok fark varmı bıde ben beyaz olmasın ıstıyorum klavye beyaz cunkuBütçe varsa helios 2 pro
Bütçe çıkmıyorsa normal helios da olabilir. Veya elin büyükse G3A da olabilir![]()
Fantech Helios II Pro XD3V3 4K Wireless Mouse
![]()
Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Gladius III Wireless AimPoint Siyah Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ürünü 3000TL ye alıyorsun, 1000TL asus geri ödemesiyle 2000 e geliyor. Pek tercih edeceğim bir model değil ağırlık ve boyut büyüklüğü konusunda, elin çok büyükse bakılabilir tabii.ASUS Promotion
promotion.asus.com
Pro nun grisi var siyahı kalmamış zaten hocamyok elım buyuk deıl
helıos 2 ve 2pro arasında cok fark varmı bıde ben beyaz olmasın ıstıyorum klavye beyaz cunku