kampanyadan para veren kartlar

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Arkadaşlar merhaba, alışveriş yaparak banka tarafından kazandığımız paralar var bildiğiniz üzere bunların tamamını yazabilir misiniz?
Benim bilip kullandığım kartlar;
Akbank.
Garanti.
İş Bankası.
Yapı Kredi.
(Papara Tosla vb. kartları söylemenize gerek yok.)
Başka bildiklerinizi yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Akbank geçen ay 3 bin limit artırana 200 chip para verdi hocam, garanti ile kavga ettim şimdi Akbank ile devam ediyorum. Avantajlı tavsiyeler gelirse inceleyebilirim bende. Akbanktan memnunum müşteri hizmetleri iyi, hızlı. Tutarlı bilgi veriyorlar en azından. Olumsuzluk yaşayanlar varsa onları da değerlendirebirim

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
Akbank geçen ay 3 bin limit artırana 200 chip para verdi hocam, garanti ile kavga ettim şimdi Akbank ile devam ediyorum. Avantajlı tavsiyeler gelirse inceleyebilirim bende. Akbanktan memnunum müşteri hizmetleri iyi, hızlı. Tutarlı bilgi veriyorlar en azından. Olumsuzluk yaşayanlar varsa onları da değerlendirebirim
Hocam ben Akbank da kullanıyorum kullandığım bankaları da yazdım sormak istediğim soru benim kullanmadığım hangi bankalar puan veriyor

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam ben Akbank da kullanıyorum kullandığım bankaları da yazdım sormak istediğim soru benim kullanmadığım hangi bankalar puan veriyor
Yanlış anladım hocam demek ki, enpara var eczane ödemelerinde cashback vardı sanırım. Netflix ve Spotify için de 20 lira cashback var diye kalmış aklımda

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri