Kararsız kaldım tavsiye istiyorum.

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Herkese selamlar öncelikle.Şimdi bu ay 8,9k kadar bir bütçem var pc hocasının giriş segment sistemini düşünüyorum fakat aralık ayına bütçem 11-12k olacak o zaman mı daha yüksek bir pc almak yoksa şuanki çıkacak olan giriş segmente bütçem yeterse onu mu almak?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Ekran kartına işlemcisine göre bakarsın ona göre alırsın. Aralık' da kampanya olursa 6600 sistem alabilirsin 11-12k civarına şuan sistem var.

KS

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Ekran kartına işlemcisine göre bakarsın ona göre alırsın. Aralık' da kampanya olursa 6600 sistem alabilirsin 11-12k civarına şuan sistem var.
Yani şuan bütçeyi hazır bekletip giriş segmentin parçalarına bakıp ona göre ayarlıyayım.

Bide neden bilmiyorum nvidia tercih etmek istiyorum.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Yani şuan bütçeyi hazır bekletip giriş segmentin parçalarına bakıp ona göre ayarlıyayım.

Bide neden bilmiyorum nvidia tercih etmek istiyorum.
Herkes nvidia ister hocam. Kimse amd nin sorunlarıyla uğraşmak istemez. Şahsen bende nvidia sistem istiyorum. Giriş seviye veya ortaya yakın 2 sistem çıkacak ona göre karar verirsiniz zaten. Olmadı Aralık' da kampanyalı 6600 sistem alırsınız olursa tabi. İlla nvidia isterseniz biraz zor ama belki 3050 sistem bulursunuz 12-13k ya.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri