hazır sistem alıcam fakat bütçeme uygun fp sistem cikmadi yaklasik 1 aydır bekliyorum sizce napiyim suan ki sistemlerden alıyım mı yoksa pc koligin yeni sistemini mi beklesem bütçem 13k cok fp olursa yukseltebilirim
knk sistem önerisi istemiyorum fikir lazım sadece
![]()
GAMING-5600 V1 - PC / AMD Ryzen 5 5600X / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
GAMING-5600 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
fiyat performans olursa yükseltebilirm dediğin için önerdim zaten 13k ya 6500 alırsın en iyi yada sınırlı stok bi kasa gelirse 6600 yada 3060 çıkarknk sistem önerisi istemiyorum fikir lazım sadece
ince hesap gaming gecesini takip ediyormusun iyi indirim olabiliyor ordafiyat performans olursa yükseltebilirm dediğin için önerdim zaten 13k ya 6500 alırsın en iyi yada sınırlı stok bi kasa gelirse 6600 yada 3060 çıkar
siz yine iyisiniz ben hazır sisteme ikna edememiştim bizimkileri 4.5 k ya alabileceğim sistemi 5.5k ya almıştım parça parça sene 2020 tabi ozaman dolar 6 tlEn uygun fiyatlar genelde sene sonuna doğru çıkıyor. Kasım - Aralık arası stok boşaltmak için güzel kampanyalar yapıyorlar.
O kadar bekleyemem diyorsan da şans işi, yapacak bir şey yok. Tam sen sipariş verirsin 2 gün sonra daha ucuza bir sistem çıkar.Bu aralar ben ne alsam 2-3 gün sonra indirime giriyor.
takip ediyorum yt kanallarının çıkardığı sistemler daha uygun oluyor onlari bekliyordum da cikartmiyorlarfiyat performans olursa yükseltebilirm dediğin için önerdim zaten 13k ya 6500 alırsın en iyi yada sınırlı stok bi kasa gelirse 6600 yada 3060 çıkar
ince hesap gaming gecesini takip ediyormusun iyi indirim olabiliyor orda
bende ondan korkuyorum alirim daha uygunu cikar pisman olurum beklemedigimeEn uygun fiyatlar genelde sene sonuna doğru çıkıyor. Kasım - Aralık arası stok boşaltmak için güzel kampanyalar yapıyorlar.
O kadar bekleyemem diyorsan da şans işi, yapacak bir şey yok. Tam sen sipariş verirsin 2 gün sonra daha ucuza bir sistem çıkar.Bu aralar ben ne alsam 2-3 gün sonra indirime giriyor.
ilk bilgisayarım olucakKimse net bir şey diyemez fakat ben olsam biraz beklerdim acil ihtiyacım yoksa.
biraz bekle derim yeni kampanyalar içinhazır sistem alıcam fakat bütçeme uygun fp sistem cikmadi yaklasik 1 aydır bekliyorum sizce napiyim suan ki sistemlerden alıyım mı yoksa pc koligin yeni sistemini mi beklesem bütçem 13k cok fp olursa yukseltebilirim
bence bekleme ne olacagı bellli olmaz. sayın baskanız direk Coları 20 30 cıkartabilir riske almaya gerek yok hersey zamnlacaktır bence gamingentr yavastan zam yapmaya kalkıyorhazır sistem alıcam fakat bütçeme uygun fp sistem cikmadi yaklasik 1 aydır bekliyorum sizce napiyim suan ki sistemlerden alıyım mı yoksa pc koligin yeni sistemini mi beklesem bütçem 13k cok fp olursa yukseltebilirim
1 aydır falan tam f/p sistemler çıkmadı bana göre bi haqqus çıkardı gecen rx6600 lı. Bence yakın zamanda sistemlerin çıkması lazım piyasa bi durdu gibihazır sistem alıcam fakat bütçeme uygun fp sistem cikmadi yaklasik 1 aydır bekliyorum sizce napiyim suan ki sistemlerden alıyım mı yoksa pc koligin yeni sistemini mi beklesem bütçem 13k cok fp olursa yukseltebilirim