Kardeşimle Beraber Pes 17 Oynamak İçin Kol Önerisi (18 Ağustos 2022)

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri,

Bir sorum olacaktı kardeşimle beraber pes 17yi oynayacağız sadece 1 klavyemiz var 1 tane kol almamız lazım bütçemiz çok yok 50 60tllik kalitesiz kollarda olur 3 4 ay bizi götürse de yeter kablolu kablosuz fark etmez önerilerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İnternet üzerinde var mı bilmiyorum ama PS3 için geçen yıl mediamarkt'a gitmiştik 100tl ye Rampage kol almıştık. Onun gibi bir şey bulabilirseniz işinizi görür ama fiyatlar artmıştır diye tahmin ediyorum. Genellikle telefon tamiri yapan 2.el telefon satan yada PC tamiri yapan yerlerde ucuz kol bulabilirsiniz yan sanayi falan satıyorlar. Ben markasız bir kol da aldım Dualshock falan var güzel de çalışıyor o da 1 yıl oldu sayılır okulun başlarında falan almıştım.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Araba oyunları için bende düşünüyorum ama uzun süre keyif verir mi kararsız kaldım açıkçası, 2.el 200 liralık bir kolu 70-80 bandına bulma imkanı da olabilir hocam yakınlarda bir letgo falan bakın olmazsa

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Araba oyunları için bende düşünüyorum ama uzun süre keyif verir mi kararsız kaldım açıkçası, 2.el 200 liralık bir kolu 70-80 bandına bulma imkanı da olabilir hocam yakınlarda bir letgo falan bakın olmazsa
Hocam ben baya merkeze uzak oturuyorum o yüzden letgo ile uğraşmak istemiyorum şöyle sıfırını link olarak atabilecek varsa memnun olurum

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
İnternet üzerinde var mı bilmiyorum ama PS3 için geçen yıl mediamarkt'a gitmiştik 100tl ye Rampage kol almıştık. Onun gibi bir şey bulabilirseniz işinizi görür ama fiyatlar artmıştır diye tahmin ediyorum. Genellikle telefon tamiri yapan 2.el telefon satan yada PC tamiri yapan yerlerde ucuz kol bulabilirsiniz yan sanayi falan satıyorlar. Ben markasız bir kol da aldım Dualshock falan var güzel de çalışıyor o da 1 yıl oldu sayılır okulun başlarında falan almıştım.
Hocam link atabilirmisiniz bulursanız

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam ben internetten satılıyor mu bilmiyorum çünkü baya çakmanın da çakması üzerinde değişik bir marka bile yazmıyordu 100tl ye aldığım kol ve rengi değişik bir kırmızı falandı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri