Yarın kargoya verilir, aynı gün geleceğini sanmam hala ups ile çalışıyorlarsa, salı gelir bence.İtopya'dan kulaklık sipariş ettim. Fatura hazırlanıyor diyor arkadaşlar bu kulaklık ne zaman gelir sizce? İstanbul'da oturuyorum pzt kargoya verilirse pzt gelir mi? Siparişi 30 Haziran'da verdim.
Yarın pazar açık değil ki kargo şirketleri diye biliyorum.Yarın kargoya verilir, aynı gün geleceğini sanmam hala ups ile çalışıyorlarsa, salı gelir bence.
Pzt kargoya verilir max perşembe sendeYarın pazar açık değil ki kargo şirketleri diye biliyorum.
O kadar sürer mi ya istanbul'da yaşamama rağmenPzt kargoya verilir max perşembe sende
Kusura bakmayın valla ben bugünü pazar diye düşündümYarın pazar açık değil ki kargo şirketleri diye biliyorum.
yok yok sıkıntı değil, işte ben de ondan garipsedim bir an ya istanbul'da yaşıyorum hani adana'da uzak şehir'de olsam neyse de perşembe falan gelirse valla kafayı yerimKusura bakmayın valla ben bugünü pazar diye düşündümDediğim gibi salı gelir bence, en son ssd aldıydım cuma kargolanıp cumartesi geldiydi.
Haftasonu olduğundan sisteme girilmemistir veya yansımamıştır pazartesi gelir o zaman.Arkadaşlar bugün kargoya verilmiş ama göremiyorum bilgilendirme de gelmemiş neden?
Kriterlere uygun gönderi bulunamadı!
diyor