görev yöneticindende ögrenebilirsin takıldıgınaArkadaşlar başlıkta belirttim nasıl anlayabiliriz.
Arka vidaları sıkmak için biraz ittirmem gerekiyor kartı doğru mu bu zarar verir mi ?
Bende takarken biraz ittirdim ama sende mesafe nasıl görmeden net bir şey söyleyememArkadaşlar başlıkta belirttim nasıl anlayabiliriz.
Arka vidaları sıkmak için biraz ittirmem gerekiyor kartı doğru mu bu zarar verir mi ?
Çok fazla ittirmedim hocam kasayı çalıştırdim sıkıntı yok fanlar ilk açıldığında çalıştı şuan dönmüyor ekran kartınınBende takarken biraz ittirdim ama sende mesafe nasıl görmeden net bir şey söyleyemem
normal ısındığı zaman dönmeye başlarÇok fazla ittirmedim hocam kasayı çalıştırdim sıkıntı yok fanlar ilk açıldığında çalıştı şuan dönmüyor ekran kartının
Tamamdır hocam furmark testini nasıl yapayım ayarları dakikası vs bilginiz varmı?normal ısındığı zaman dönmeye başlar
1080p 8x msaa 20dk yeterli olurTamamdır hocam furmark testini nasıl yapayım ayarları dakikası vs bilginiz varmı?
15 dk diye biliyorum sadeceTamamdır hocam furmark testini nasıl yapayım ayarları dakikası vs bilginiz varmı?
tamamdır kart gözüküyor cpuz de vs testi yapacağım sonuçları buraya atarım1080p 8x msaa 20dk yeterli olur
FPS düşük gibi geldi bana ama![]()
Sonuçlar bu şekilde hocam
1080p 8x msaa 20dk yeterli olur