İnsanlar genel olarak o firmaya ķarşi kinliler sebepleri ise sokak saticisi gibi ilgileniyorlarmiş vb üründe ellerine geç ulaşmıs. Ben sadece yorumlarinı aktarıyorum kendim deneyim yaşamadım teknobiyotikten.Hocalarım günaydınlar...
Alacağım kasa TeknoBiyotik'ten sizce güvenilir site mi ??
Siz eğer şikayet arıyorsanız en çok şikayet edilen firmalar en çok bilinenler oluyor. Girin şikayetvar a itopya , gaminggen , pckolik , incehesap... Hepsinde şikayet var.İnsanlar genel olarak o firmaya ķarşi kinliler sebepleri ise sokak saticisi gibi ilgileniyorlarmiş vb üründe ellerine geç ulaşmıs. Ben sadece yorumlarinı aktarıyorum kendim deneyim yaşamadım teknobiyotikten.
Aynen oda var ben sadece ilettim dediğim gibi ama kendimce bir sorun olacağına ihtimal bile vermiyorum.Siz eğer şikayet arıyorsanız en çok şikayet edilen firmalar en çok bilinenler oluyor. Girin şikayetvar a itopya , gaminggen , pckolik , incehesap... Hepsinde şikayet var.
Ben işlemci aldım sorun yaşamadımİnsanlar genel olarak o firmaya ķarşi kinliler sebepleri ise sokak saticisi gibi ilgileniyorlarmiş vb üründe ellerine geç ulaşmıs. Ben sadece yorumlarinı aktarıyorum kendim deneyim yaşamadım teknobiyotikten.