Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor

Remha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Modart m7 sistem aldım kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve ekran kartı kilidinin orda turuncu ışık yanıyor . Acaba ekran kartını takarken hata yapmış olabilir miyim .Birde ekran kartına kablo taktım ama boşta kablo kaldı. Yardım ederseniz sevinirim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Modart m7 sistem aldım kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyor ve ekran kartı kilidinin orda turuncu ışık yanıyor . Acaba ekran kartını takarken hata yapmış olabilir miyim .Birde ekran kartına kablo taktım ama boşta kablo kaldı. Yardım ederseniz sevinirim
Hocam fotoğraf atabilirmisiniz kasanın içini ekran kartında boşta kablo derken anlamadım açıkçası ?

KS

Remha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IMG_20220813_193902.jpg

KS

Remha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam valla fotoğrafı atığınızdan beri o kablo kısa olmasından dolayı nereye takılır diye düşünüyorum kafam da deli sorular var.
Birde kullandığım monitör eski 60 Hz bir ekran sorun monitörden oluyor olabilirmi(HDMI girişi var)

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ekran kartı bağlantı kablosunda sorun yok, PSU da 2 ekran kartı için 2 farklı kablo oluyor, bir tanesinin 6+2 şeklinde bağlantısı olsa karta yeterli gelir. Işığa gelince modeli söyleyin bir bakalım mesajlarda göremedim bazı ekran kartları çalışırken ışık yakıyor sorun yok diye

KS

Remha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı bağlantı kablosunda sorun yok, PSU da 2 ekran kartı için 2 farklı kablo oluyor, bir tanesinin 6+2 şeklinde bağlantısı olsa karta yeterli gelir. Işığa gelince modeli söyleyin bir bakalım mesajlarda göremedim bazı ekran kartları çalışırken ışık yakıyor sorun yok diye
Asus prime b450 m k-2 - rx6650xt

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Asus prime b450 m k-2 - rx6650xt
Hocam anakarttaki ışıklardan biri yanıyor doğru mu anladım yoksa ekran kartında mı var ışık. Eğer anakart ise ram CPU ve GPU olarak 3 adet var bende bı bakın detaylıca, yanan kısmın altında küçük yazilarla yazması lazım, sök tak ile hep halloldu benimkiler ama en azından görecek diğer üyeler için çemberi daraltmis oluruz

KS

Remha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cevabınız için teşekkürler yarın bakıcam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri