- Konu Sahibi
hocam 5600g olan bir sistem istiyorum ilerde ekran kartı takmak için bildğiniz sistem varsa atabilirsiniz fakat hepsine baktım birinde psu kötü birinde ram 8gb falan.Var o fiyata apu hocam.
hocam 5600g olan bir sistem istiyorum ilerde ekran kartı takmak için bildğiniz sistem varsa atabilirsiniz fakat hepsine baktım birinde psu kötü birinde ram 8gb falan.Var o fiyata apu hocam.
O anlamda söylemedim. Ben kasayı alıp kafadan 2-3 sistem art arda kullanıyorum. 10 sene sonra ne yazık ki güncelliğini kaybediyor artık kasalar ne kadar güzel olsalarda. Kasa alırken bence uzun ömürlü düzgün birşey al derim. Ama tabiki bütçe meselesi. Kullandıgım kasa sırasıyla r9 290,1080 ve 3080ti gördü meselahocam sisteminizden belli oluyor zaten bütçeniz![]()
hocam sizin mesleğinizin açılımı ne ? ben anlamış deilimO anlamda söylemedim. Ben kasayı alıp kafadan 2-3 sistem art arda kullanıyorum. 10 sene sonra ne yazık ki güncelliğini kaybediyor artık kasalar ne kadar güzel olsalarda. Kasa alırken bence uzun ömürlü düzgün birşey al derim. Ama tabiki bütçe meselesi.
Hangisi kaliteli ve ucuz?bu kaliteli ve ucuz hocam alabilirsiniz
hocam kasa ve psu en fazla 1500 olmalı yoksa monitörden kısmak zorundayım.ho
hocam başka bakayım bütçenizi söyleyin ona uygun arayayım
Makina mühendisiyim. Argenin açılımı araştırma geliştirme demek. Yaptığım iş yeni ürünler ve makinalar tasarlamak, mevcut ürün ve makinaları ise geliştirmek.bu kaliteli ve ucuz hocam alabilirsiniz
hocam sizin mesleğinizin açılımı ne ? ben anlamış deilim![]()

hocam ben bu sistemi attım ankartı hariç iyi dediler ondan anakrt kafama takıldı
Saçmalamayın hocam. Kaliteden kastınızı anlamadım ama ucuz olmadığı kesin. İçinde 320 var. Önerdiğim ürün şuan en iyisi gibi duruyor.bu enes hocam

bende kullanmam ama klavyesini 5 senedir kullanıyorumrampage markası gördüğüm en kalitesiz marka kulaklığını aldım cok kullanamadan bozuldu mouseum kafayı yedi garantiye gönderemedim rampgaten sikayetci olan cok kisi gördüm tavsiye etmem.
hocam 320 nin ne sorunları olur ki bide onu görmedimSaçmalamayın hocam. Kaliteden kastınızı anlamadım ama ucuz olmadığı kesin. İçinde 320 var. Önerdiğim ürün şuan en iyisi gibi duruyor.
hocam bu sistemin psu su başıma bela açmaz mı? açmaz derseniz hemen sipariş edicem fiyatı çok uygun çunküMadem apu alacaksınız hazır alın; https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/
Çok giriş seviye bir kart. İleride up yapacağını söylüyor. En azından a520 yada b450 alınmalı.hocam 320 nin ne sorunları olur ki bide onu görmedim
Onun hakkında bilgim yok fakat gerekebilir.hocam bu sistemin psu su başıma bela açmaz mı? açmaz derseniz hemen sipariş edicem fiyatı çok uygun çunkü
hocam eğer şüphe ediyorsan özelleştirme kısmına gir 600 tl daha ekle ve frisby 600w 80+ olanı alhocam bu sistemin psu su başıma bela açmaz mı? açmaz derseniz hemen sipariş edicem fiyatı çok uygun çunkü
evet olabilir onu da düşündümhocam eğer şüphe ediyorsan özelleştirme kısmına gir 600 tl daha ekle ve frisby 600w 80+ olanı al
Ben kısıtlı bütçe ile sistem toplasam kesinlikle a320 ile toplarım. a320 ye 5800x3d bile takarsın. Anakartlar eğer overclock yapmayacaksanız performans olarak neredeyse aynıdır. Fiyatı değiştiren şey desteklediği maksimum ram frekansı, usb ,m2 slot sayısı ve en gereksiz olarak rgb muhabbeti. Overclock yapmayacaksan slot sayısı sana yeterli olan en düşük chipsetli anakartı alıp alabildiğin en iyi işlemciyi takmanı öneririm.hocam 320 nin ne sorunları olur ki bide onu görmedim
600w olduğu içinmi dediniz? Çünkü frisby psu sundan emim değilim.hocam eğer şüphe ediyorsan özelleştirme kısmına gir 600 tl daha ekle ve frisby 600w 80+ olanı al