renkler aynı sadece sabit görmüyorum yansımalı yanıyor çarpıntılı yani fan hızlarını yükselttim biostan değişiklik olmadıSabit yanmıyordan kastınız nedir? Rengi mi? Şiddeti mi?
Birisinde sadece pwm vardı onu öyle bıraktım 2. de dc deydi pwm ye çektim değişmedi sonuç aynı hocamBiostan hızını değilde güç ayarı pwm ise dc ye çekin veya tersi, düzelecektir.
kasa çok sessiz soğutması filan 10 numara daha 2 gündür kullanıyorumkasadan memnun musunuz sisteminiz nedir ben de aynı kasayı almayı düşünüyorum
belkide boştayken böyle oluyor daha sistem 2 günlük hiç bir oyunda girip denemedim birinde yazmış gördüm oyunda sabitleşiyor diyorduTam güç için molex bağlantısı mı var acaba? Öyleyse kötüymüş.
Hocam ben de bu kasayı almayı düşünüyorum. Aradan biraz vakit geçmiş. Kasayı deneyimlemişsinizdir diye düşünüyorum. Kasanın sorunları neler? Kasadan memnun musunuz? Teşekkür ederim.Merhaba bu kasada fanlar sabit yanmıyor onu nereden düzeltebilirim biostan baktım ayarları denedim olmadı çözümü varmı böyle kalsa normal durum mu
bende var memnunum renkleri hic dikkat etmedim ama fanın ortası daha renkli uclara doğru daha siyahımsıkasadan memnun musunuz sisteminiz nedir ben de aynı kasayı almayı düşünüyorum